Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Top

Forstærkertoppen er ikonisk. Udviklingen er aldrig gået i stå, og der kommer stadig nye modeller af forstærkere. Nogle er digitale, mens andre bygger på den gennemprøvede rørteknologi. Vælger du den rette, bliver du aldrig træt af den!

5 vare(r)

En ”top” guitarforstærker er en bestemt type forstærker, som er bygget op som et løst forstærker-hoved eller "top" som indeholder det elektroniske kredsløb, herunder forforstærkeren med indbygget effekt-behandling og effektforstærkeren. Højttalerkabinet er en ekstern enhed, som man så slutter til forstærkerhovedet, for at få et guitarforstærker stack.

Forstærkerne har mindst én 1/4" jack-stik indgang (også kaldet stor jack (6,3 mm)), hvor kablet fra den elektriske guitar tilsluttes. Guitarforstærkeren kan også være udrustet med andre indgange, f.eks. en ekstra indgang, "send & return"-jackstik til at skabe et effektloop (til at forbinde effekter som f.eks. kompression, rumklang osv.) eller et ekstra højttaler-stik (til tilslutning af et ekstra højttalerkabinet). Nogle mindre øve-guitarforstærker har stereo-RCA-stik (phono-stik) til tilslutning af en CD-afspiller, MP3-afspiller eller anden lydkilder og et 1/4" jack-"hovedtelefonstik", så guitaristen kan øve sig uden at forstyrre naboer eller familiemedlemmer.

Vi ligger inde med den rigtige guitarforstærker til dig

Der er stor forskel på udvalget af guitarforstærker toppe. Til den nystartede guitarist har vi gode og vellydene guitarforstærker toppe, som er lette at anvende, og som er billige, så du har råd til alt det andet guitar-udstyr du skal ud og anskaffe dig. Vores guitarforstærkere til begyndere er lette at håndtere, og de spiller ikke højere end nødvendigt.

Hvis du spiller sammen med andre, så har du brug for en forstærker, der kan spille højere, og som har et kraftigere højttaler kabinet. Hos DanGuitar har vi guitarforstærkere, der kan levere de watt du skal bruge til at spille et øvelokale eller en scene op, og som har de egenskaber, som du skal bruge for at kunne producere en professionel el-guitar lyd. Vi har guitarforstærker toppe som egner sig til alle musikgenrer og til alle behov.

Godt håndværk

Fordi vi selv importerer mange af vores produkter, kan vi garantere dig en lav pris på vores guitarforstærkere, og stadig i høj kvalitet. Både til akustiske og elektriske guitarer. Har du spørgsmål omkring hvilken type guitarforstærker, der vil passe til dig og dit øvrige udstyr, hjælper vores medarbejdere dig gerne med gode råd og svar på dine spørgsmål.

Få alt til din guitar og guitarforstærker

Foruden guitarforstærkere har vi også masser af guitar-tilbehør som f.eks. kvalitetsstrenge, tunere, kabler, robuste kasser, tasker og flight cases, strømforsyninger, stativer osv. Og vil du have mere føling med guitarens forskellige muligheder for at lave fed lyd, ligger vi også inde med forskellige instruktions-DVD'er, nodebøger og meget andet.

Vi tager hånd om din guitarforstærker

Vi leverer lynhurtigt til hele Danmark til meget lave priser. Du har også mulighed for selv at afhente varerne på vores lager i Grenå. Vores kundeservicecenter står klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi gør meget for dig

Har du besluttet dig for at købe en ny forstærker til favørpris, skal vi nok guide dig igennem en sikker handel fra overvejelse til køb. Vi spiller selv musik, og har stået i de samme situationer omkring køb af udstyr, som du står i. Hos os er du garanteret en god kvalitet uden at det skal koste for meget – og med vores korte leveringstid skal du ikke vente længe på at kunne få endnu bedre lyd.