Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

String Swing

På denne side ser du vores komplette udvalg af stativer og ophæng fra String Swing. Udstyr fra String Swing var i mange år en fast bestanddel af enhver velassorteret musikforretnings inventar, men det var sjældent at man så et String Swing vægophæng eller et String Swing guitarstativ udenfor musikforretningens mure. Men det var dengang.

58 vare(r)

Alle musikere vil gerne vise deres yndlingsinstrumenter frem for både venner og familie, og det er det som String Swing giver dig muligheden for at gøre. Ved at give os et sted, hvor vi stilfuldt og sikkert kan placere vores instrumenter, er String Swing blevet et favoritvalg for musikere over hele verden.

String Swing produkter er nemme at installere, og er perfekt tilpassede til en stue, musikrum, studie eller til scenen. Udvalget er enormt, så du kan være sikker på at du kan finde præcis det stykke String Swing udstyr som passer til dig. String Swings CC01 guitar-vægholder er f.eks en perfekt måde, hvorpå du kan udstille din guitar. Denne guitar vægholder accepterer uden problemer guitarer med bred eller smal krop, alt imens den holder guitaren sikkert og beskyttet. Denne guitar vægholder leveres med livstidsgaranti, så du kan være sikker på, at den aldrig vil svigte dig. Det bedste af det hele er, at String Swings vægholdere også laves til ukulele, el-guitarer, violiner og meget mere. String Swing har i over 30 år hjulpet til med at gøre musikinstrumenter til kunstværker. Med udstyr fra String Swing får dine instrumenter respekt og opmærksomhed, de fortjener.