Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Fodskammel

Det første man lærer på musikskolen, er at sidde korrekt med sit instrument, og med en fodskammel er det lettere at opnå en sund og komfortabel siddestilling.

Når du har siddet og øvet dig på din guitar i lang tid så kan der ske det at du, bevidst eller ubevist, begynder at krydse dine ben eller at du løfter et af dine ben for at løfte guitaren lidt op. Ikke nok med det, man er også tilbøjelig til at læne sig fremad, når man spiller, hvilket påvirker kropsholdningen negativt. En fodskammel giver dig mulighed for at sidde mere komfortabelt og at opretholde en korrekt kropsholdning, så du undgår rygsmerter samt nakke og led stivhed. Kort sagt holder en fodskammel dig i bedre form, så du kan blive en bedre guitarist i det lange løb.

Har jeg brug for en guitar fodskammel?

En fodskammel hæver din fod og ændrer den måde, hvorpå du holder og håndterer din guitar. Hvis du ønsker at kunne øve komfortabelt i lange sessioner ad gangen og få mere ud af din øvning, skal du passe på din kropsholdning. Du skal bare indstille din fodskammel til en højde, der passer dig og begynde at spille på din guitar.