Loading

Stativer

Vores instrumentstativer er specielt fremstillet, så de passer præcist til det pågældende instrument. Hos DanGuitar.dk importerer vi selv vores stativer, og kan derfor stå inde for kvaliteten samt love et attraktivt prisniveau.

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Skal du bruge et trombone-stativ, så er du kommet til rette sted. Et godt stativ til din trombone skal du ikke tage for givet, og når du vælger stativ til trombone, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Stativ til din trombone

Det er praktisk og stort set uundværligt at have et stativ til din trombone. Uden stativ er du henvist til at smide din trombone i sofaen, når du ikke lige har trombonen i hånden. Og hvad så, hvis familiens hund får samme ide - altså at henslænge sig i sofaen? Dén slags penible situationer undgår du, hvis du køber dig et stativ til din trombone, og heldigvis er det en billig investering at få dig et trombone-stativ.

... Og så har vi slet ikke talt om "sceneproblemet", for du er nødt til at have et stativ, hvor du kan stille eller hænge din trombone, når du har trombonen med på scenen. Et scenestativ holder trombonen, mens du klapper eller spiller percussion, og du kan også trygt bruge trombonestativet, når der er sceneskifte, eller mens du hygger dig backstage i pausen.

Et billigt trombone-stativ

Hos DanGuitar.dk har vi nogle billige kvalitetsstativer og -holdere til trombone, så du kan trygt komme til os, når din trombone skal have et godt stativ. Et trombone-stativ er billigt - men lige så uundværligt, som det er billigt.

Så uanset, om du skal bruge dit trombone-stativ ude eller hjemme, kan du trygt betro din trombone til DanGuitar.dk's stativer til trombone.