Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

DR Strings

DR Strings blev grundlagt i 1989 af Mark Dronge. Mark er søn af Al Dronge, som i 1951 grundlagde Guild og Mark hjælper i mange år sin far med at lede og udvikle Guild til det, der på et tidspunkt var et af de førende guitarmærker i USA. Mark har i slutningen af 80’erne en vision om at lave strenge, der replikerer den tone og spillefornemmelse, som strenge fra 60’erne og 70’erne var i besiddelse af, og han bruger den viden og erfaring, han havde erhvervet sig gennem sit arbejde for Guild til at påbegynde at lave sine egne strenge.
I 1989 genintroducerer DR Strings, håndlavede rund-kerne strenge for verdens guitarister. Det kræver en masse færdighed, tid og omhu at lave håndlavede strenge, men Mark Dronge er overbevist om, at guitarister vil kunne høre forskellen mellem en håndlavet og en maskinfremstillet streng. Når bare strengene laves efter de højeste kvalitetskrav.

113 vare(r)

Fokus på kvalitet hos DR Strings

Alle ansatte hos DR spiller selv, og for at blive strengemager hos DR, skal du igennem en grundig og udførlig uddannelse på 6 måneder. På den måde har DR slået deres navn fast blandt verdens førende producenter af strenge, og blandt deres fans finder vi nogle af verdens førende instrumentalister.
DR Strings er sidenhen blevet et af de mest innovative guitarstrenge mærker i branchen. DR har begået mange innovative produkter, herunder den coatede K3 belægning, der anvendes i alle coatede strengesæt, og Neon farvede og luminescerende strenge samt multi-farvede strenge til undervisning og indlæring. DR’s ACT teknologi som ligger bag Veritas strengene og som forbedrer outputtet i en traditionel nikkel streng er den nyeste, men ikke den sidste, opfindelse fra DR.