Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Taylor

Taylor Guitars blev grundlagt i 1974 af Bob Taylor og Kurt Listug. Bob Taylor startede allerede som 18 årig med at reparere og bygge akustiske guitarer. Sammen med Kurt Listug køber han i 1974 det guitarbygger værksted hvor han er oplært og omdøber det til Taylor.

93 vare(r)

Taylor er berømt for at blande moderne, innovative fremstillingsmetoder med den traditionelle guitarbyggers fokus på detaljer, og bliver i dag anset som værende en af de bedste og mest let spillede instrumenter i verden. Taylor var en pioner indenfor brugen af computerstyrede savværk, lasere og andre højteknologiske metoder, og Bob Taylor er i dag anerkendt i hele musikinstrumentindustrien som den mest visionære akustiske guitarproducent. Blandt selskabets mange innovationer er der den patenterede Taylor hals, den første store innovation indenfor konstruktionen af akustiske guitarer i mange år; det prisvindende Expression System 2 (ES2) pickupsystem, en banebrydende tilgang til forstærkningen af en akustisk guitar; og T5, den første sande hybride akustiske og elektriske guitar, der kan producere forstærkede akustiske toner, og gå fuld elektrisk, og alt ind imellem, med en fem-vejs kontakt.

Taylor i dag

Taylor har i dag hovedkontor i El Cajon, Californien og er vokset til den førende globale producent af højkvalitets akustiske guitarer. Taylor beskæftiger over 900 mennesker og producerer i øjeblikket hundredvis af guitarer om dagen på deres state-of-the-art fabrikker i både El Cajon og Tecate, Baja California, Mexico.

Miljømæssig first-mover

Ud over sin moderne tilgang til guitardesign og -produktion har Taylor været pioner indenfor skovbrug og implementering af miljømæssige bæredygtige initiativer. Taylor er dedikerede til at udøve den bedste praksis indenfor skovforvaltning, skabe nye modeller for genplantning, og at bringe etisk forsvarlige træmaterialer ind i guitarproduktionen. Denne tilgang, sammen med instrumenternes fremragende spilbarhed, fejlfri håndværk og fantastiske æstetik er blot nogle af grundene til at mange af dagens førende musikere har Taylor guitarer, som deres foretrukne instrumenter. Antallet af kunstnere der bruger Taylor guitarer til at skabe og formidle deres musik skal tælles i tusinder.