Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket
Dele til guitar

Dele til guitar

Du finder i denne produktgruppe forskellige reservedele, supplement og tilbehør til guitar. Vi har stemmeskruer, slagplader, pickupper, baroner m.m.  – alle de mest populære dele til guitar. Guitar-dele i topkvalitet til de absolut billigste priser.

Der vil altid være visse dele på en guitar, som trænger til at blive udskiftet, eller dele på guitaren som du af den ene eller anden grund vil forbedre og opgradere. Uanset om du vil forbedre og opgradere dit instrument, forbedre din øvelsesrutine, eller bare erstatte en tabt eller slidt guitar del, så har DanGuitar en løsning.

Er du træt af at guitarremmen falder af din guitar? Så er remlåse en fantastisk problemfri guitar-del, som du kan bruge til at låse din rem fast til din guitar. Remlåse er robuste, og meget enkle at bruge, så du undgår at tabe din guitar. Knapper er en anden vigtig guitar-del. DanGuitar har en bred vifte af knapper, så du har et udvalg at vælge imellem.

Skal du udskifte en tabt eller slidte bro- eller remknop? Alle vores guitarbroer og remknopper er lavet af holdbare materialer af høj kvalitet. De er super nemme at installere. Og nogle gange kan de endda forbedrer din guitars udseende og tone.

Uanset om du har brug for remknopper eller stemmeskruer, eller en ny sadel eller bro, så kan du finde din guitar-del her – og vores produkt-specialister sidder klar til at hjælpe dig, hvis du ikke kan finde den guitar-del du skal bruge.