Loading

Remknopper & låse

Remknopper eller måske ligefrem ”straplocks”, som låser remmen fast. Hvem kender ikke dét, at man næsten i slowmotion ser sit elskede instrument i frit fald mod gulvet midt i et hektisk gig? Det kan undgås med straplocks! Hvis dine remknopper bare trænger til en udskiftning, så kan vi selvfølgelig også levere dét!

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Remknopper og remlåse er vigtige for hvordan du bruger din guitar. De er bindeled mellem din rem og din guitar, og sørger for, at du kan stå op, og bevæge dig, mens guitaren er sikkert og fast forankret. Spanske guitarer er oftest ikke født med remknopper, men så kan man heldigvis købe remknopper i løs vægt, som man let kan skrue ind i sin guitar (husk at bore for).

Hvis remmen smutter, kan det føre til, at din guitar får en alvorlig skade. Så hvis du vil være 100% sikker med din guitar, så kan du med fordel investere i en remlås. Remlåse er lette at installere. Basen fastgøres ligesom enhver almindelig remknop, og hætten fastgøres på din rem. Remlåsens design sikrer, at du kan bevæge dig frit uden, at du skal bekymre dig om, at din rem falder af. Et sæt remlåse er en af de bedste billige investeringer, du kan foretage.