Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Børne-el-guitar

En god børne elguitar er den bedste start på en musikalsk interesse, der kan vare ved hele livet. Vi står altid til rådighed med rådgivning om det bedste valg. Inden afsendelse bliver alle børne elguitarer klargjort og kontrolleret – dvs. at halsen bliver justeret, strengene monteres, stemmes, og børne elguitarens mekanik og elektronik bliver kontrolleret - så den er klar til at spille på, når du modtager den.

12 vare(r)

Hvad er en Børne elguitar?

En børne elguitar er en normal elguitar, hvor man har gjort strengelængden (mensuren) kortere. Den kortere strengelængde gør det muligt at lave halsen og kroppen mindre, således at elguitaren gøres mere håndterbar og let spilbar for børn. En børne elguitar har normalt en strengelængde på 578 mm, hvilket er 70 mm kortere end på de fleste fuldstørrelse elguitarer.

Hvem skal have en børne elguitar?

Børn mellem 3 og 8 år bør altid have en børne elguitar, dog bør man også overveje at anskaffe sig en børneguitar, hvis man har en ”lille” 9-årig. Børn under 3 år bør ikke starte på en børne elguitar - her er eksempelvis ukulelen bedre som et førskole instrument til senere at tage springet til en børne elguitar.

Gode børne Elguitar pakker hos DanGuitar

Vores børne elguitar pakkeløsninger skal ikke kun gøre det nemt for dig, der skal købe en elguitar. De skal også være så gode, motiverende og let spilbare, at den nye unge guitarist får de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spille elguitar. Vores børne elguitar pakker er sammensat af medarbejdere, der selv spiller elguitar, og der er lagt vægt på, at elguitarerne skal være nemme at spille på, og så skal børne elguitar pakkerne have et meget attraktivt forhold mellem pris og kvalitet – så det behøver ikke være dyrt at starte med at spille elguitar. Derudover skal vores pakkeløsninger indeholde alt det tilbehør, man skal bruge for at komme i gang med at øve sig med det samme - ikke mindst det vigtige stemme apparat. Så slipper den unge guitarist nemlig for at skulle bruge lang tid på at stemme sin guitar, og får dermed mere tid til den sjove del.