Loading

Børne-el-guitar

En god børne elguitar er en god start på en musikalsk interesse, der kan vare hele livet. Vi står altid til rådighed med rådgivning om det bedste valg. Inden afsendelse bliver alle børne elguitarer klargjort og kontrolleret – dvs. at halsen bliver justeret, strengene monteres, stemmes, og børne elguitarens mekanik og elektronik bliver kontrolleret - så den er klar til at spille på, når du modtager den.

Vi kan ikke finde produkter, der matcher dit valg

Hvad er en Børne elguitar?

En børne elguitar er en normal elguitar, hvor man har gjort strengelængden (mensuren) kortere. Den kortere strengelængde gør det muligt at lave halsen og kroppen mindre, således at elguitaren gøres mere håndterbar og letspillelig for børn. En børne elguitar har normalt en strengelængde på 578 mm, hvilket er 70 mm kortere end på de fleste fuldstørrelse elguitarer.

Hvem skal have en børne elguitar?

Børn mellem 3 og 8 år bør altid have en børne elguitar, dog bør man overveje at anskaffe sig en børneguitar, hvis man har en ”lille” 9-årig. Børn under 3 år bør ikke starte på en børne elguitar, der er ukulelen bedre som et førskole instrument til senere at tage springet til en børne elguitar.

Gode børne Elguitar pakker hos DanGuitar

Vores børne elguitar pakkeløsninger skal ikke kun gøre det nemt for dig der skal købe en elguitar. De skal også være så gode, motiverende og letspilbare, at du får de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spille elguitar. Vores børne elguitar pakker er sammensat af medarbejdere der selv spiller elguitar, og der er lagt væk på at elguitarerne skal være nemme at spille på (så man ikke bliver træt i fingrene), og så skal børne elguitar pakkerne have et meget attraktivt forhold mellem pris og kvalitet – for det må ikke være dyrt at starte med at spille elguitar, absolut ALLE skal kunne have råd til en elguitarpakke fra DanGuitar. Derudover skal vores pakkeløsninger indeholde alt det tilbehør man skal bruge, for at komme i gang med at øve sig med det samme, ikke mindst det aller vigtigste!! Et stemme apparat – Så den unge guitarist ikke skal bruge de første 20 min af sin øvetid på at lære at stemme elguitaren.