Loading

Tamburin

Tamburin. I denne kategori har vi vores tamburiner. Vi står selv for importen af vores tamburiner, og kan derfor tilbyde dig en kvalitets tamburin til en unik billig pris.

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Tamburinen er et populært instrument indenfor rigtigt mange musikgenrer. Tamburinen bruges i musik, der spænder fra gospel til rock og jazz, og tamburinen er lige så populære blandt orkestre som blandt soloartister.

Tamburiner kan anvendes på mange forskellige måder. Hvis du vil have en tamburin til dit trommesæt, så vælg en af vores tamburiner med stativholder, så du problemfrit kan inkludere den i dit trommesæt. Mange trommeslagere ynder at bruge tamburiner med deres trommesæt, dels fordi tamburinen er let at gå til, og dels fordi de giver en interessant klang.

Tamburiner er nemme at holde og enkle at bruge, hvilket gør dem til et perfekt valg for begyndere. Disse håndholdte instrumenter er meget brugervenlige, selv for børn som med fordel kan bruge vores mini tamburiner. Hvis du leder efter en tamburin med en høj komfort, så tag en af vores tamburiner, som har polstret greb. Vi fører også træ-tamburiner med skind, som byder på ekstra klang muligheder.

Fra tamburiner i fuld størrelse til mindre børne tamburiner, så du kan finde den helt rigtige tamburin til dig hos DanGuitar. Hvis du har spørgsmål om den bedste tamburin til din spillestil, så ring til vores produktspecialister, så hjælper vi dig med at tage det rigtige valg.