Loading

Chimes

Chimes er et instrument, der består af metalrør i forskellig længde. Rørene kaldes bars" eller "chimes" og er da også kendt under navnet "bar chimes". Instrumentet bruges i mange forskellige sammenhænge

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Her hos DanGuitar tilbyder vi et stort udvalg af chimes, som alle kan tilføje lidt flair til din lyd. Chimes er forholdsvis enkle at spille på, og kan tilføre din musik noget shimmer! Når det drejer sig om at købe de rigtige chimes, så afhænger dit valg af dine særlige ønsker og behov. Her er nogle oplysninger, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Chimes består af afstemte metalrør, som hænger fra en ramme. De hule rør slås normalt an med en metalpind, men man kan få en anden effekt ud af chimes, hvis man bruger hænder eller trommestikker. Den tonale rækkevidde er normalt halvanden oktav. Hvis du f.eks skal efterligne kirkeklokker i din musik, er chimes det helt rigtige, da disse normalt spænder fra C til F eller G. Alle vores chimes er lavet med et stærk snor ophæng, således at tonen bevares, og at dine chimes kan holde i mange, mange år.