Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Yamaha PSR-EW310 keyboard

  • Fuldt tastatur med 76 tangenter og 622 lyde
  • 2 x 2,5 watt højttalersystem
  • Mulighed for dual og split
Læs hele beskrivelsen
Tilkøb til dette produkt
2,799.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:YM-PRS-EW310

Beskrivelse

  • Fuldt tastatur med 76 tangenter og 622 lyde
  • 2 x 2,5 watt højttalersystem
  • Mulighed for dual og split
  • 622 lyde herunder klaver og flygellyde
  • 205 rytmer med akkompagnement
  • Sangbibliotek med 153 sange

Yamaha PSR-EW310 er det perfekte første keyboard til nybegynderen, et solidt undervisningsværktøj til klasseværelser, et sjovt og transportabelt instrument og et kompositionsværktøj til professionelle. I stedet for de almindelige 61 tangenter får du med Yamaha PSR-EW310 hele 76 anslagsfølsomme tangenter i fuld størrelse. Du får 622 lyde deriblandt en flygellyd, som er hentet fra Yamahas digitalpianoer, og som leverer en flot og naturlig klaverlyd med 48 toners polyfoni. Dertil kommer 205 intelligente backingspor og en USB-port til at forbinde PSR-EW310 med en computer.

Som med alle andre Yamaha PSR modeller leverer EW310 en masse egenskaber, som keyboard-begyndere vil sætte pris på, samt en gennemtænkt brugerflade, der gør EW310 nem at overskue og navigere i.

EW310's udvidede 48-toners polyfoni betyder, at du kan spille komplekse akkorder og melodier, uden at der er toner, som falder ud. Flere toner betyder også, at du kan bruge flere effekter. Yamaha PSR-EW310 har 12 forskellige rumklange og 5 chorus-effekter, hvilket giver dig mulighed for, at tilføje koncertsalslyd til dine klaverlyde og flot jazz-stemning til dine el-pianoer.

De 205 indbyggede akkompagnementer indeholder alt indenfor for pop, rock, folk, country, jazz, ballader, latin og dance. Hvert akkompagnement arbejder intelligent, og tilpasser sig automatisk de toner, du spiller, hvilket gør det nemmere end nogensinde før, at ledsage dig selv og afprøve sangideer.

USB- og aux-indgange giver dig mulighed for, at spille sammen med forud-indspillede backingspor eller musik fra din telefon, og USB gør det nemmere at optage MIDI og musik direkte på din computer eller tablet. En indbygget 2-spors optager giver dig adgang til at komponere og indspille op til 5 forskellige sange, og gemme dem som midi-filer.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Så tilfreds med købet og

Så tilfreds med købet og den efterfølgende afklaring af tilkobling af høretelefoner. Fin service

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)