Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Casio keyboards

Casio lancerede deres første keyboard helt tilbage i 1980. Keyboardet hed Casiotone 201 og var et 49 tangenters keyboard som Casio havde designet specifikt med henblik på at gøre det sjovt og nemt at spille musik. I stedet for at udruste Casiotone 201 med de sædvanlige elektroniske lyde udrustede Casio keyboardet med lyde som brugerne kendte i forvejen herunder piano, orgel og guitar lyde. Casiotone havde indbygget højttaler, otte toners polyfoni, 29 lyde og udført i et kabinet af træ. Casiotone 201 bliver en storsælger i Japan og op igennem 80’er forbedrer og udvider Casio kontinuerligt deres udvalg af musikinstrumenter herunder Casiotone 202, som nu har 49 lyde, og Casiotone 401, som er Casios første keyboard med indbygget akkompagnement.

6 vare(r)

Casio Keyboards tager fat

Casio udvikler og udruster efterfølgende deres keyboards med talrige nye og nytænkende funktioner, herunder one-touch auto-akkompagnement, mulighed for optagelse og afspilning af sange, auto-play, en melodi-guidefunktion, der styrer brugeren gennem en sang via lysende tangenter og sampling så brugeren selv kan optage lyde og spille med dem på keyboardet.

Casio er i dag ligeså kendt for deres keyboards som for deres lommeregnere og ure. Grundtanken om at Casios keyboards skal være sjove og lettilgængelige har gjort Casios keyboards til nogle af de mest anvendte tangentinstrumenter verden over.