Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Yamaha

Yamaha Corporation blev grundlagt i 1889 af Torakusu Yamaha, dengang under navnet Yamaha Organ Manufacturing Company. Torakusu Yamaha blev født i 1851 i Wakayama, Japan. Torakusu Yamaha’s far var astronom og landopmåler og unge Torakusu fik tidligt interesse for farens mange bøger og tekniske udstyr. Torakusu udvikler op igennem teenageårene et stort talent for teknik og mekanik og beslutter i 1871 at tage til Nagasaki for at komme i lære som urmager hos en derboende engelsk urmager. Torakusu Yamaha opnår på få år en betydelig ekspertise indenfor urmagerhåndværket og begynder derefter at interessere sig for medicinsk udstyr. Yamaha flytter til Hammamatsu hvor han lever af at reparere medicinsk udstyr og ure.

10 vare(r)

Yamaha startede med orgler

Da orglet på den lokale folkeskole går i stykker bliver Torakusu tilkaldt og i stedet for at reparere orglet så overbeviser Torakusu skolens rektor om at det vil være billige at lade ham bygget et helt nyt orgel. Dette bliver starten på Yamaha Organ Manufacturing Company. Inden få år voksede virksomheden gevaldigt og Yamaha bliver i 1897 kendt under navnet Nippon Gakki. I første halvdel af 1900-talet etablerede Nippon Gakki sig som en af Japans ledende orgel- og pianoforhandlere.

Yamaha i dag

Yamaha er kommet langt siden Torakusu Yamaha begyndte at fremstille orgler i 1887. I dag byder Yamaha på nogle af de mest avancerede digitalklaverer og keyboard workstations man kan købe for penge. Men Yamaha kan også fremvise et forbløffende stort antal audio produkter og musikinstrumenter som alle hører til blandt de bedste og fineste produkter du kan lave musik med. Et enormt antal musikere, producenter, live lydteknikere og DJ’s bruger i dag Yamaha’s mixere, studiomonitors, strygeinstrumenter, blæseinstrumenter, el-trommer, samplere, højttalere, guitarer, basser, forstærkere, klaverer og endda hardware audiointerface’s til hovedtelefoner. Du kan altid forvente at få topkvalitet og ydeevne fra ethvert produkt som Yamaha fremstiller.