Loading

Nodebøger & DVD’er

I denne kategori har vi vores violin nodebøger og DVD'er. Er du ny på violinen kan en lærebog til violin være en rigtigt god investering, og hvis du allerede kan spille noget, kan det være, at du har lyst til at lære noget nyt materiale fra en god nodebog.

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Lærebog i violin

Som begynder savner man, at nogen tager dig i hånden og påtager sig ansvaret for den rigtige læring. Her kan en lærebog i violin eventuelt være et godt supplement til din violinundervisning. Lærebøger vi violin tager hensyn til, hvor du selv er i din udvikling, og du lærer at spille violin igennem dit selvstudie med lærebogen - i dit helt eget tempo.

Violin og nodebøger

Når du begynder at kunne spille de mest grundlæggende ting på violin, melder behovet sig hurtigt for nyt materiale, og her kan du resten af din karriere bruge de nodebøger, du har købt i denne fase af din udvikling. Violin-nodebøger fås i alle afskygninger og med de mest forskelligartede melodier, du kan forestille dig. Men en god nodebog er trykt med tydelige nodelinier og kan bruges i mange år, så du altid kan vende tilbage til nodebogen med violinnoder og genopfriske en del af dit oprindelige repertoire.

Lær at spille violin med en DVD

En violin-DVD er næsten som at have din egen violinlærer i stuen, som du kan starte eller slukke for, sætte ham på pause eller spole tilbage. Med en violin-DVD har du fuld frihed og selvbestemmelsesret i, hvordan du vælger at gå frem, når du skal lære at spille violin fra en DVD.

Bilige og gode nodebøger og DVD'er til violin

Hos DanGuitar gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig i din udvikling, så vi har altid nogle gode lærebøger, nodebøger eller DVD'er til dig, som spiller violin.