Loading

Stativer

I denne kategori finder du vores violinstativer. Vi står selv for importen af vores violinstativer, og kan derfor tilbyde dig et violinstativ i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Det er rart at have et stativ til violinen, så du kan hænge eller stille din violin på stativet, når du ikke bruger den. Et stativ giver dig muligheden for ikke nødvendigvis at skulle pakke violinen væk.

Ophæng til violin

Stativer eller ophæng til violiner er selvfølgelig noget, man bruger for at ikke at skulle pakke violinen væk, når den ikke bruges. Et stativ giver dig muligheden for at stille eller hænge violinen, så du stadig kan nyde synet af den i violinstativet, når du ikke lige bruger den.

Et ophæng bruger man til at hænge violinen op i et stativ på væggen, så den kan hænge der i stativet og bare være smuk i sig selv. Når din violin hænger i et ophæng eller står i et stativ er der heller aldrig langt fra tanke til handling, når du gerne vil spille.

Et stativ eller et violin-ophæng til din violin indebærer nemlig samtidig den fordel, at din violin står eller hænger fremme i dit hjem, så du når som helst bare kan tage den af stativet og spille videre, hvor du kom til - eller afprøve dén musikalske idé, du lige har fået bare ved synet af din violin i sit stativ.

Et billigt violin-stativ

Hos DanGuitar.dk køber vi selv ind direkte fra fabrikkerne, så vi kan give dig en god og skarp pris på dit nye violin-stativ eller dit ophæng til violin. Dét kan vi gøre, fordi vi opererer uden fordyrende mellemhandlere eller grossister, så vi er i stand til at sælge vores violinstativer billigere end vores konkurrenter.