Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Violinpickupper

Hvis du skal til at spille sammen med andre, kan det være en fordel at kunne forstærke din violin. Med vores pickupsystem kan du tilslutte din violin direkte til en forstærker. Pickupsystemet åbner også op for muligheden for at lege lidt med at lægge effekter på din lyd.

1 vare(r)

Det er utroligt, hvad man kan gøre med en enkelt pickup på sin violin. En violin-pickup åbner portene til himlen og til en velsignelse af effekter og vellyd, når du kører lyden af violinen via en pickup og videre ud i effektkæden.

Pickup til violin

Når du bruger en violin-pickup, har du mulighed for at forstærke violinen elektrisk igennem pickuppen. Ved at elektrificere signalet fra din violin via en pickup, kan lyden fra violinen køres direkte i en mixerpult eller et lydanlæg, men du opnår også en anden væsentlig fordel - nemlig at en violin-pickup kan bruges til at køre dit signal fra violinen igennem pickup og ud til nogle effekt-pedaler eller en effektprocessor. Derved får du mulighed for at bruge for eksempel almindelige guitar-effekter til din violin, så du kan bruge rumklang, drive, ekko/delay eller nogle af de andre fede lyd-muligheder, som pickuppens elektriske signal giver dig for efterbehandling af lyden.

Forskellige violin-pickupper

Det er forskelligt, hvordan sådan nogle pickupper til violin er konstrueret. Nogle af dem er aktive og skal bruge en form for batteri, mens andre er passive violinpickupper, som ikke kræver batteri eller andre strømkilder. En pickup til violin kan ofte monteres ved, at violin-pickuppen sættes fast i violinens F-hul. På den måde får en pickup til violin den bedste gengivelse af klangen i violinens krop, så pickuppen neutralt videreformidler klangen til dit lyd-system.

Montering af pickup på violin

Når du har købt din billige violin-pickup vil mange pickupper til violin kunne monteres et sted på violinens krop med en simpel klemme. Din pickup kan ugenert og uden at genere sidde på din violin og opfange lyden med pickuppen.