Loading

Kasser

I denne kategori finder du vores violinkasser. Er du interesseret i en violinkasse, så søg på den side. Vi har det bedste udvalg af violinkasser. Vi står selv for importen af vores violinkasser, og kan derfor tilbyde dig en violinkasse i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

3 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

3 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En violinkasse er ikke kun til at begå bankrøverier med - nogle violinkasser bruges rent faktisk også til at have violiner i. Så overvej at få dig en god eller nyere kasse til din violin.

Violin-kasse

En kasse til din violin har flere fordele. Først og fremmest, skal en violinkasse jo beskytte din violin og passe godt på den, når du ikke bruger den. En violin-kasse kan samtidig være uvurderlig, når der skal passes på en børneviolin på værelset, hvor mange violiner går hen for at dø. En violinkasse kan nemlig beskytte din violin både ude og hjemme. De fleste ulykker sker i hjemme, og dét siges også at gælde for violiner, men de fleste violin-ulykker kan til gengæld undgås med den rigtige kasse til violinen.

En god kasse til din violin er samtidig virkelig praktisk, når du skal have violinen med ud af huset til spillejobs, undervisning eller konservatoriets optagelsesprøve.

Størrelsen på en violinkasse

Man siger somme tider, at meget store sko er i "størrelse violinkasse", og når du køber en kasse til din violin skal du også være opmærksom på størrelsen på violin-kassen. En kasse til violinen skal naturligvis passe, så vær opmærksom på, om violinen er i str. 1/16, 1/4 eller noget helt andet, for så skal violin-kassen naturligvis være i samme størrrelse, for at din kasse kan beskytte din violin så godt som muligt.

Billig kasse til din violin

Hos DanGuitar.dk kender vi betydningen af både en god violin-kasse og en skarp pris, så derfor vil vi gøre vores bedste for at tilbyde dig den bedste kasse til den billigste pris for kassen til netop din violin og dit behov.