Loading

Harpiks

I denne kategori finder du vores harpiks. Så er du interesseret i harpiks til din violin, cello eller kontrabas, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi står selv for importen af vores violin harpiks, og kan derfor tilbyde dig harpiks til din violin i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

For at få den rigtige lyd er det helt afgørende, at du har en god harpiks til din violin-bue, og heldigvis har vi sans for harpiks hos DanGuitar.dk, hvor vi altid har en god harpiks på lager til din bue.

Harpiks til violin-bue

Du, som spiller violin og måske har gjort det i nogen tid ved også, at harpiks til buen er vigtig, for at du kan komme ud over scenekanten og få det rigtige ud af din bue, når du smører den med den rigtige harpiks.

Er harpiks ikke bare harpiks?

Nej... Du kan ikke bare fælde et fyrretræ i skoven og bruge dén harpiks til din bue. Men dét ved du selvfølgelig allerede om harpiks, ikke?

Harpiksen til din violin-bue har gennemgået en proces, som gør den egnet som bue-harpiks til strygeinstrumenter, og nogle fabrikanter af violin-harpiks har endda deres egne, hemmelige opskrifter, som i nogle tilfælde kan være mere end 100 år gamle. En ordenlig harpiks fedter, klistrer eller drysser ikke, og allerede derfor vil din violin blive rigtigt ked af, hvis du bruger harpiks fra skoven eller håndboldhallen.

Smør buen med harpiks

Hos DanGuitar.dk står vi selv for importen af vores harpiks direkte fra fabrikanterne, så hos os kan du købe din harpiks uden fordyrende mellemled. Det er billigst på dén måde, og det sikrer dig en den rigtige harpiks til den billigste pris.