Loading

Tasker & kasser

En kontrabas er ikke den mest fikse rejsekammerat, og det er derfor ekstra vigtigt at være omhyggelig med at beskytte den mod småslag samt vejr og vind. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

3 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

3 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Transport og beskyttelse af din kontrabas kræver, at du træffer den rigtige beslutning om en kontrabas-kasse eller en taske til din kontrabas. Beskyttelse under transport og opbevaring med den ritige kasse eller taske er én af de vigtigste beslutninger, du skal tage på din kontrabas' vegne.

Kontrabastasker

En taske til din kontrabas er i modsætning til kassen let og transportabel, så du i sammenligning med en kontrabaskasse kan forvente en lettere og mere smidig rejse, når du skal ud i verden med din kontrabas. En taske er udført i et blødere materiale, og i mange tilfælde er en kontrabas-taske udstyret med indtil flere lommer, hvor du kan opbevare diverse tilbehør til din kontrabas under transporten eller opbevaringen. Det kunne være, at der skulle nogle ekstra noder i din kontrabas-taske, eller måske har du en klemmetuner med - eller en chocoladebar, du kan nyde i pausen, mens din kontrabas hygger sig i tasken...

Kasse til kontrabas

Det er klart, at en decideret kasse til din kontrabas er den, som beskytter den bedst under transport eller opbevaring ude i den store verden. Men en kontrabas-kasse kan godt være tung og uhåndterling, men det er jo netop også derfor, at en kasse er den, som bedst beskytter din kontrabas. Kontrabaskassen yder den maksimale beskyttelse mod slag og stød, ligesom kassen opretholder en beskyttende atmosfære rundt om din kontrabas, så kontrabassen i kassen befinder sig under stabile temperaturer og luftfugtighed.

En kontrabas er udført i træ, og den har derfor brug for kassens stabilitet med hensyn til enhver form for ydre påvirkninger, så kontrabassen befinder sig trygt og godt i sin kasse, så snart du har brug for det.

Taske eller kasse til min kontrabas

Valget er dit - om du vil bruge en taske eller en kasse til din kontrabas. På DanGuitar.dk bestræber vi os på at have lidt af hvert på lager, så du kan vælge den rigtige kontrabas-taske eller kasse til din kontrabas ud fra dine behov og ønsker.