Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Harpiks

For altid at have en bue i topform, er du nødt til ofte at behandle den med harpiks. Vi har altid kvalitets harpiks på lager, og du kan bestille det online hos DanGuitar.dk til en god pris og lynhurtig levering.

1 vare(r)

Skal du bruge harpiks til buen, som hører til din kontrabas? Ja, selvfølgelig skal der harpiks på buen! Harpiksen er med til at sikre dig og din kontrabas den dér dybe, bløde klang med stor sustain.

Harpiks til din kontrabas

Den harpiks man bruger til kontrabas er med nogle enkelte undtagelser den samme som til øvrige strygeinstrumenter. Hos DanGuitar sætter vi en ære i at forsyne dig og dit strygeinstrument med den billigste voks, som stadig giver dig den bedste harpisk for pengene. Du kan derfor trygt købe harpiks til din kontrabas her hos DanGuitar.dk, for vores levendører af kontrabas-harpiks har mange års erfaring i at opnå de bedste resultater indenfor harpiks til kontrabas.

Kontrabas-harpiks

Din lærer i kontrabas har selvfølgelig i sin tid lært dig, hvor vigtigt det er at bruge harpiks på din bue, når du skal spille kontrabas. Derfor skal det selvfølgelig også være let at finde frem til den rigtige kontrabasharpiks, så dét kan du her hos DanGuitar.dk.

Valg af harpiks til buen på din kontrabas

Hvis du har svært ved at vælge den rigtige harpiks til buen på din kontrabas, så kan du altid kontakte DanGuitar.dk's kundeservice via chat, telefon eller mail. Vi sidder naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige harpiks, som du kan bruge til at vokse buen til din kontrabas.

Sørg for at gå efter en harpiks, som ikke fedter, når du skal smøre den ind i buen på din kontrabas. Så skal alt andet nok gå med din nye kontrabas-harpiks.