Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Arvada

At anskaffe sig et strygeinstrument kan være en voldsomt dyr affære, men vi har hos Danguitar ydet en indsats for at finde en producent, som kan producere disse fascinerende instrumenter i en ordentlig kvalitet - nemlig Arvada. Arvada laver violiner, celloer og kontrabasser til den kvalitetsbeviste begynder - instrumenter som du kan starte din rejse ud i musikken med.

79 vare(r)

Arvada laver violiner, celloer og kontrabasser, som alle kendetegnes ved solidt håndværk og god klang, hvor der er kræset for detaljerne. Arvada’s store udvalg byder på modeller i forskellige størrelser, så du altid kan finde et instrument fra Arvada der passer, uanset hvor gammel du er. Med et strygeinstrument fra Arvada får du et prisbilligt kvalitetsinstrument, som kan give dig en lettere rejse ind i musikkens verden.

Gennemtjek af din Arvada violin, cello eller kontrabas

Vi gennemgår dit Arvada strygeinstrument, før den bliver sendt hjem til dig. Vi kontrollerer, om stolen er monteret korrekt, vi stemmer strengene for dig, og giver buen en omgang harpiks. Dernæst sørger vi for at dit Arvada instrument er nænsomt og sikkert emballeret, så instrumentet kommer sikkert hjem til dig.