Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Harpiks

For at få en god lyd fra dit strygeinstrument, er du nødt til ofte at behandle din bue med harpiks. Vi har altid kvalitetsharpiks på lager til en god pris, og vi vejleder dig i, hvordan du bruger det korrekt.

Harpiks er med til at skabe den helt rigtige klang fra dit strygeinstrument, så hvis du skal bruge harpiks til din cello, så er du kommet til rette sted.

Cello-harpiks

Den harpiks, man bruger til cello er den samme, som til andre strygeinstrumenter. Harpiksen til din cello er derfor identisk med den harpiks, du finder i andre harpiks-kategorier her på DanGuitar.dk's hjemmeside. Der er nemlig tale om harpiks, som kan bruges til både bas, violin, bratsch og cello.

Brug harpiks på din cello

Det er vigtigt, at du ofte behandler din cello-bue med harpiks for at holde den i orden og altid sikre den bedste klang fra din cello, når du stryger buen over strengene. Det er din harpiks i kombination med kontakten mellem buens hestehår og strengene, som skaber den lyd og klangen, som vi alle kender og elsker fra cello'en. Mangel på harpiks er derfor ikke til at spøge med, for mangler du harpiks, forsvinder din klang stille og roligt. Dén slags kan resultere i, at du mister lysten til at øve dig eller at spille i det hele taget, og på dén måde kan mangel på harpiks til din cello trække en lang hale af uønskede konsekvenser og falske toner efter dig.

Billig harpiks til din cello

Din cello tænker nok ikke meget over prisen, men du vil selv kunne mærke, at når du vælger en lidt bedre harpiks til din cello, så får du en masse, som er lettere at arbejde med. Nogle firmaer har en lang tradition for at lave harpiks og i nogle tilfælde er opskriften til din cello-harpiks endda hemmelig og har været det gennem generationer. Al den anstrengelse er noget, som dedikerede cello-eksperter gør sig for at sikre dig den bedst mulige harpiks til pengene.