Loading

Tasker & kasser

Vi har kasser og tasker til cello og kontrabas. Så er du interesseret i en cellokasse eller kontrabaskasse, så kig her. Vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet til unikke billige priser.

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Du får svært ved at leve uden en taske eller kasse til din cello. Men dét ved du sikkert allerede, for uden hverken taske eller kasse, får du svært ved at transportere din cello på en tryg og sikker måde, når du skal have den med ud i verden.

Cellotasker

En taske er en god kombinationsløsning til din cello. En cello-taske er let og kan ofte bæres på ryggen, og så beskytter den din cello langt bedre end en pose eller slet ingenting. Celloen ligger godt i tasken, som også hjælper med at beskytte mod både stød, slag og udsving i temperatur eller luftfugtighed.

Nogle tasker til celloer er meget polstrede, mens andre har mindre polstring eller fór men til gengæld har ret faste sider i forhold til andre cello-tasker.

Hvad med en cellokasse

Hvis du skal have den bedste beskyttelse til din cello, skal du have en hård kasse til celloen. En kasse, hard-case eller flightcase til cello yder selvsagt den bedste beskyttelse til celloen, mens du til gengæld ofrer noget mobilitet og vægt til cello-kassen, som har faste sider og en lidt fastere polstring eller fór, så en cello-kasse til gengæld vejer lidt mere i forhold til andre transportløsninger. Til gengæld er en kasse til din cello en meget sikker løsning som beskytter optimalt imod de stød, som en hverdag på landevejen godt kan give din cello!

Kasse eller taske til din cello?

Om du skal vælge en taske eller en kasse til din cello og netop dit behov afhænger af dit temperament og pengepung. Hvis du skal kunne cykle med din cello er en taske nok at foretrække, men hvis du på den anden side tager offentlig transport i myldretiden sammen med din cello, bør du nok vælge en cello-kasse for bedre beskyttelse.

Den billigste cello-taske

Den bedste og billigste cello-kasse eller taske finder du her hos DanGuitar.dk, hvor vi også gerne hjælper dig med valget. Vores fantastiske kundeservice sidder klar til at hjælpe dig - uanset hvad du er i tvivl om vedrørende din cello!