Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Strenge

Du finder her cellostrenge og kontrabas. Vi har de meget populære kvalitets strenge fra Beckett, som vi sælger til meget gode priser. Så er du interesseret i strenge til cello eller kontrabas, så er du kommet det rigtige sted hen.

7 vare(r)

For at bevare din cellos lækre klang, skal strengene skiftes engang imellem. Det ved du selvfølgelig allerede som garvet cellist, men det tåler alligevel en gentagelse, når emnet alligevel falder på cello-strenge.

Strenge til din cello

Hos DanGuitar.dk kan du altid købe nye strenge til din cello. Blot skal du være opmærksom på, om du skal bruge en enkelt streng eller et helt sæt - det står i varebeskrivelserne, så du altid kan få, hvad du har behov for, når det handler om strenge til din cello. Cello-strengene er ikke i sig selv nogen videnskab, men det skader alligevel ikke at tænke lidt over, hvilken karakter, du gerne vil have, at dine nye strenge har på din cello.

Skal de være med "medium tension" eller "light" - altså hvor hårde skal dine cello-strenge være? Måske har du allerede en bestemt måde, du foretrækker, at dine cello-strenge skal være på, og så er det selvfølgelig dén slags strenge til cello'en, du skal lede efter.

Lyden af nye cello-strenge

Man bliver overrasket over, hvad et sæt nye strenge betyder for klangen af din cello. Nye cello-strenge er ikke til at tage fejl af, og for de fleste er lyden af en cello med nye strenge uimodståelig. Enkelte cellister sværger dog til, at strengene ikke skal være HELT friske - især hvis man skal bruge dem til at indspille sin cello med. I disse tilfælde kan der være fordele ved at bruge nogle strenge, som ikke nødvendigvis er helt nye, men det er ikke mange timers brug på celloen, der skal til, før dine nye strenge er klar til at indspille de lækreste tracks med!

Valg af strenge til din cello

Når du vælger mellem de strenge, som er tilgængelige til din cello, så skal du være opmærksom på dit eget behov. Er du decideret begynder, skal du vælge nogle cello-strenge, som holder godt, så du ikke skal skifte dem særligt ofte. Er du på den anden anden side en rutineret cellist, som spiller ude og måske også indspiller musik med eller uden orkester, så kan det være værd at gå efter nogle cellostrenge, som yder det maksimale nu og her, men som så til gengæld skal skiftes lidt oftere.