Loading

Tasker

Vi har i denne kategori samlet vores guitar-tasker og guitar-kasser, som kan fås til western-guitar, spansk guitar og el-guitar. Skal du transportere din guitar i hånden eller på ryggen, anbefaler vi en guitartaske eller guitarkasse. De fleste af vores guitartasker har skulderremme, så du nemt kan have dem på ryggen – f.eks. når du cykler eller går. Skal du transportere din guitar meget, anbefaler vi en guitarkasse, da det giver den bedste beskyttelse.

Hos DanGuitar har vi tasker til alle typer af guitarer, og vi har guitartasker i forskellige størrelser til både elektriske og akustiske guitarer. Guitartasker varierer meget mht, hvordan de er designet, så du skal være opmærksom på, at få den guitartaske, der passer bedst til dine behov.

Om guitartasker

Alle vores guitartasker er lavet i vandafvisende materialer, men de er ikke alle sammen udrustet med lige meget foring. Hvis du ikke rejser så meget med din guitar, og egentligt bare skal have en guitartaske til at putte din guitar i når du ikke bruger den, så kan en uforet guitartaske være fin. Men hvis du skal transportere din guitar meget, så vil en guitar være mere beskyttet, hvis den er foret. Hvor foret din guitartaske skal være må afhænge af, hvor meget du lægger vægt på at din guitar er beskyttet. Jo tykkere foring guitar tasken har jo bedre er din guitar beskyttet.

Nogle af vores guitartasker er udrustet med rygsækremme, så du kan have guitaren på ryggen. Det er særdeles nyttigt at have, hvis du skal cykle med din guitar, eller hvis du har brug for at have armene fri til at bære andet udstyr. Skal din guitartaske have lommer? Mange guitartasker er udrustet med tilbehørslommer, som man kan transportere noder, kabler og andet tilbehør i, således at man kan have alt det nødvendige tilbehør med i samme taske.

Hvor køber man en guitartaske?

Hos DanGuitar kan du finde guitartasker til alle behov. Uanset om du er begynder på el-guitaren, weekendguitarist eller professionel, så har vi hos DanGuitar en stor viden om guitartasker, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige guitartaske til lige netop dig.