Loading

Kasser

Hvis din guitar skal sikres bedst muligt, er en fast guitarkasse det bedste valg. Alt efter variant og kvalitet modstår de både de fleste slag og er vandafvisende i forskellig grad.

Om du kalder den for en kasse, en flightcase eller et hylster, så kan den beskytte din guitar i al slags vejr og mod selv de sværeste betingelser.

En guitarkasse svigter dig ikke, når alt andet går galt, og kassen til din guitar er det sidste værn mellem guitaren og katastrofen. Stød, slag, fugt, temperaturer eller vand - din flightcase er både kassen til din guitar OG dens bedste ven - hver dag.

Guitarkasse

I Skandinavien har vi svært ved at finde på et mere spændende ord end "kasse", og mange steder i det store udland er den vel en "case" eller ligefrem en "flightcase"... Men trods manglen på et fedt ord for den, så kan kassen til din guitar spare dig for mange ærgrelser og omvendt giver den dig oftest en tryg fornemmelse i maven, når du har pakket guitaren ned i dens kasse, fordi du ved, at dér ligger den trygt og godt beskyttet mod alverdens trængsler og udfordringer.

Det er vigtigt, at din guitarcase er foret og isoleret, så den bedst muligt kan modstå slag, stød og temperaturer.

Kassen til din turné

Hos DanGuitar.dk har vores medarbejdere mange års erfaring med tour-livet, og vi ved, at alle guitarer har brug for beskyttelse mod landevejens udfordringer. Så snart din guitar forlader hjemmets fire vægge, er den udsat for fysiske påvirkninger og uheld, slag og stød eller den kan tage skade af temperaturforandringer eller en mindre optimal luftfugtighed dér, hvor din guitar befinder sig. Alle er de skader som omtanke og en god guitarkasse vil kunne frelse dit kære instrument fra, og på dén måde kan en god guitarkasse være med til at sikre din nattesøvn både før og efter en eventuel skade på din guitar. Men forsvarlig pakning i en kasse er din guitar beskyttet mod både temperaturudsving, luftfugtighed eller simpel vold.

I guitarkassen hjemme?

Mange professionelle guitarister vælger at opbevare deres guitar(er) i kasserne også derhjemme, så det en flightcase er ikke kun en kasse, du skal bruge til guitaren, når du er på turné. Også derhjemme kan guitaren udsættes for udsving i temperatur eller luftfugtighed, ligesom børn, husdyr eller almindelig klodsethed udgør kontinuerlige faremomenter, som kan give dig en guitarskade, hurtigere end du kan nå at sige "guitarkasse" eller det mere internationale "flightcase". Så tænk over, om ikke din instrumentkasse også skal bruges derhjemme eller i øvelokalet, når du ikke spiller på din guitar...

Kasser til akustiske eller el-guitarer

Hos DanGuitar.dk forhandler vi naturligvis kasser både til din el-guitar eller til en akustisk guitar, for begge slags guitarer har naturligvis brug for beskyttelse i en kasse. En flightcase er ikke stedet, hvor du skal spare, og hvem har i grunden brug for at spare, når selv den bedste guitarkasse kan fås billigt og endda samme tider på tilbud?

Hvis der skal ske en masse - DanGuitar.dk har den bedste kasse!