Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Som du kan se har DanGuitar.dk alt, hvad du skal bruge til at beskytte din saxofon indenfor forskellige kategorier. Beskyttelse af en god saxofon er forskellen på liv eller død, når man optræder foran et levende publikum, men dét ved du selvfølgelig allerede.

Beskyt din saxofon

Du har betalt dyrt for din saxofon, og den er værd at beskytte. Din saxofon er en ven, som skal følge dig igennem mange år, og som du løbende opbygger et meget intimt og dybt kendskab til. En saxofon skal derfor beskyttes, fordi du ikke bare går ud og skifter den en dag, du ikke kan lide farven, eller fordi den har fået en lille ridse. Det bedste er at købe din saxofon i den rigtige farve og beskytte saxofonen godt, så den undgår at få ridser, skrammer og buler overhovedet.

Saxofon-hætte

En del af den beskyttelse, som penge let kan købe til din saxofon, er en saxofon-hætte. Det er en slags "låg" til din saxofon, som du kan sætte på eller spænde ud over selve vandlåsen, så der ikke kommer støv, skidt eller uønskede husdyr ned i saxofonen. Hætte, lår og beskyttelses-dupper er relativt billige måder at beskytte din saxofon på, så se nu bare at få skaffet dig nogle...

Saxofon-beskyttelse ved rengøring

Selvom rengøring af saxofon har sin egen kategori, så vil du også finde rengøringsprodukter her under kategorien om beskyttelse af og til din saxofon. En rengjort saxofon holder bedre, og legeringen i metallet holder sig bedre blank, end hvis du ikke gør den ren. Rengøring er derfor en let og dermed også i længden én af de billigste måder, du kan beskytte din saxofon.