Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Elektrisk ukulele

En el-ukulele kan lidt af hvert. En ukulele, som ikke er elektrisk, kan godt have svært ved at holde trit med de andre instrumenter eller publikums baggrundsstøj, men med en elektrisk ukulele kan ingen stoppe dig! Selv den mindste ukulele kan spille et rockorkester op – bare det er en elektrisk ukulele med indbygget pickupsystem. Den kan selvfølgelig også bruges i andre sammenhænge, og med den elektriske ukulele er mulighederne nærmest ubegrænsede.

2 vare(r)

Hvordan virker en elektrisk ukulele

En elektrisk ukulele er "bare" en ukulele med strøm i. Den er som andre ukuleler, men den elektriske ukulele er udstyret med en indvendig mikrofon eller pickup - alt efter sit design. Men fælles for el-ukulelerne er, at de kan tilsluttes en forstærker eller et sang- eller PA-anlæg, så du kan spille lige så højt, som du har behov for!

Fordele ved en el-ukulele

Der er mange fede ting ved at have en elektrisk ukulele, så du kan spille lige op med de andre i bandet eller så publikum altid kan høre din elektriske ukulele. Noget af det gode ved en el-uku er, at sådan en elektrisk ukulele kan tilsluttes en tuner, så man altid kan stemme den, uanset om der er baggrundsstøj i lokalet eller en tryklufthammer, som forvirrer din klemmetuner. Men en elektrisk ukulele sætter du bare el-ukulelen til tuneren på gulvet eller i din effektprocessor, og så kan du stemme din elektriske ukulele helt uforstyrret!

Elukulelen kan det hele

Nogle gange kan du finde en elektrisk ukulele med indbygget tuner, og så ligger verden jo åben for dig. Under alle omstændigheder kan du altid sætte en elektrisk ukulele til en tuner-pedal, ligesom du kan bruge effekter efter forgodtbefindende. En el-ukulele kan bruge de samme effekter, som man normalt bruger til en guitar, og udvalget er derfor stort, når du skal ud at finde effekter til en elektrisk ukulele.

En elektrisk ukulele til dig

Hos DanGuitar.dk har vi altid en god elektrisk, el-ukulele på lager til dig, og hvis du er i tvivl om valget af en elektrisk ukulele, vil vi glæde os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige, elektriske ukulele, så tøv ikke med at kontakte os.