Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Yamaha Genos 2 keyboard

Yamaha
 • FSX-klaviatur med 76 tangenter med touch-respons og forbedret aftertouch
 • I alt 1.990 lyde, 800 stilarter og 75 tromme/SFX-kits
 • Nu også med FM-synthesizer tonegenerator og den legendariske DX7 lyd
 • Forbedrede klaverlyde
 • Nye Ambient trommer
 • Ny Style Dynamics Control
 • Ny 9 tommer TFT farve touchskærm LCD med antirefleksion og mere lys
 • Lys i de programerbare knapper og fadere
 • REVelation Reverb fra Steinberg
 • Akkord looper så du kan have begge hænder fri til improvisation
 • Bluetooth
 • HDMI-udgang til visning af sangtekster på ekstern skærm

 

Dit næste mesterværk

Det er altid spændende, når Yamaha lancerer en ny topmodel indenfor kategorien arrangementskeyboards, fordi – hvad kan de efterhånden gøre større og bedre på sådan en!? Men, igen har de fundet på både nye, lækre og særdeles brugbare features, som på alle tænkelige måder udfordrer grænserne for, hvad vi kan forvente fra en topmodel indenfor workstations. Alt sammen pakket sammen i en pakke, som hedder, Genos 2.

Du har, som altid i en moderne workstation, adgang til et næsten urimeligt stort antal lyde, stilarter og trommesæt, men nu får du så også en ekstra tonegenerator med, som giver dig adgang til en helt ny verden af lækre synthesizerlyde, som dem vi husker fra den legendariske Yamaha DX7.
Yamaha har også tilføjet endnu flere kræfter til den vigtige effekt-del af Genos 2, samt gjort brugerfunktionaliteten endnu bedre – blandt andet ved at anvende lys i vigtige kontrolknapper samt montere en stor og ekstra lysstærk 9” touchskærm som danner udgangspunktet for let styring af Genos 2.

Du får 75 indbyggede trommesæt med endnu mere autentisk og lækker lyd, Chord Looper funktion, som giver dig friheden til at bruge begge hænder på hele klaviaturet, mens den valgte stilart selv skifter akkorder. Bluetooth, så du kan streame lyd fra dine Bluetooth enheder til Genos 2 samt HDMI-udgang, så du kan vise sangtekster på en ekstern skærm – enten til dig selv eller til publikum. Style Dynamics Control, som giver dig mulighed for at skrue op og ned for dynamik og energi i dine stilarter og en hel masse andet.

Generelt er der skruet op for alt på den nye Genos 2 – dit nye mesterværk

 

Mere end 1900 lyde og 800 stilarter

Med over 1900 stemmer af højeste kvalitet og 800 stilarter med One Touch Settings, er du dækket godt ind i stort set alle tænkelige musikgenrer, og du vil hurtigt blive inspireret til at spille alt din yndlingsmusik og til at skabe nye musikalske ideer og kompositioner.
Over 200 af de indbyggede stilarter er helt nye i forhold til de tidligere modeller fra Yamaha, og desuden er alle eksisterende stilarter fuldt opdaterede med nye lyde og effekter. Herunder naturligvis lyde fra den nye FM-tonegenerator, de nye og meget forbedrede Ambient trommelyde samt Style Dynamics funktionen. Resultatet er high-end lyd og intelligente og inspirerende stilarter.

Klaverlyden har ofte høj prioritet blandt vores kunder, så på Genos 2 har Yamaha ikke blot tilføjet nye klaverlyde, men også forbedre de eksisterende klaverer til en mærkbar bedre kvalitet. CFX, som er Yamahas flagskibs flygel, har nu f.eks. flere dynamiske lag via en langt bedre og mere omfattende sampling. Derudover kan du nu også vælge et Character Grand Piano, som er et tysk flygel fra 1980'erne, der er meget velindspillet, og giver en lyd, der passer perfekt til pop- og jazzmusik.
U1 Upright, som er Yamahas topmodel indenfor opretstående klaverer, er blevet finjusteret til at give en moderne klaverstil til moderne musik, og hvis det er en mere filmisk lyd, du leder efter, kan du f.eks. prøve det nye Felt Piano.

Genos 2 stiller lyden af næsten ethvert tænkeligt instrument til rådighed for dig, og med et udvidet udvalg af etniske instrumenter også, dækker Genos 2 snart den fulde orkestrale palette.
Der er altså næsten ingen begrænsninger for, hvilke instrumenter du kan spille med i Genos 2, og med dens mange kræfter og overskud, kan du gøre det med en kvalitet og realisme, som er utrolig.

 

Nu også FM-syntese med legendariske DX7 lyde

For første gang i et arrangements-keyboard har Yamaha valgt at bruge en dual engine tonegenerator, som ikke bare bruger AWM-teknologi, men nu også FM-syntese.

FM har en rig, dynamisk lyd og er især kendt fra Yamahas legendariske synthesizer, DX7, som jo nok er det enkeltstående instrument, der i højeste grad definerede lyden af 1980'erne. De ikoniske DX7 presets og en række nye, moderne FM-stemmer er integreret i mange af stilarterne og One Touch-indstillingerne, så de er tilgængelige ved blot et enkelt tryk på en knap.

 

Ambient trommer

Med de nye Ambient trommer og ved hjælp af en enkelt Live-controller kan du hurtigt skifte fra en kraftig, tør, og meget direkte trommelyd til en større ambient trommelyd med mere rumklang, hvilket vil give dig nærmest uendelige muligheder med forskelligt lydende stilarter.
Trommer har ofte en meget stor rolle i de forskellige stilarter, og vil påvirke det komplette lydbillede markant, så at du får så stor kontrol over trommelyden med de nye Ambient trommer, er en vigtig opgradering, der for alvor kan forbedre din sound.

 

Revelation Reverb

Vi er efterhånden blot vante til, at der er rumklang til rådighed i vores musikgrej, og de fleste af os ligger måske ikke så mange tanker i dét. Men i et keyboard som Genos 2, bruges rumklang både på de enkelte lyde, i stilarterne, i MIDI-sange, multipads og i mikrofonindgangen, hvilket er grunden til, at introduktionen af REVelation Reverb fra Steinberg i Genos 2 er så stor en forbedring.
REVelation har ekstremt høj opløsning, hvilket resulterer i en flot og naturlig rumklang, der gør det til den perfekte partner for et arrangementskeyboard. Her skal rumklangen nemlig fungere på tværs af et bredt udvalg af lyde, stilarter og endda vokaler.

 

Style Dynamics Control

Endnu en af de nye funktioner i forhold til arrangementskeyboards er Style Dynamics Control. For første gang kan du nu justere energien og dynamikken i både alle de indbyggede stilarter, men også i dine egne brugerstile, ved hjælp af en simpel Live-controller. Så uanset om du vil have dit backing-band til at spille på et blødt pianissimo-niveau, et kraftigt fortissimo-niveau eller noget derimellem, er valget nu dit – let og hurtigt.

 

Stort, lyst og klart display

I centrum af brugerfladen på Genos 2 finder du den store 9-tommer touchskærm, der både er meget lysstærk og inkluderer en antirefleksbelægning. Under displayet kan du vælge mellem lyse og mørke tilstande på skærmen, og uanset om du optræder indendørs, udendørs eller under scenebelysning, så vil skærmen på Genos 2 være tydeligt læsbare.

 

Knapper og fadere med lys

De programmerbare knapper og fadere er jo en både hurtig og praktisk måde at styre de mange parametre af din lyd og optræden på, så det er vigtigt, at du kan se dem under alle omstændigheder. Dette kan dog være utrolig svært, hvis du spiller i et mørkt miljø, hvilket Yamaha nu har taget konsekvensen af og har monteret Genos 2 med LED lys i de vigtigste kontroller og fadere. Desuden har Yamaha introduceret en ”Catch” funktion, som reducerer risikoen for utilsigtet betjening under optræden, markant.

 

Vokal harmonier

Du kan nemt anvende forskellige forudindstillede vokalharmonier på din sangstemme, og du kan tilføje harmonidele og effekter. Så uanset om du vil synge som en standard duet, en jazzet kvartet eller et stort kor, er valget helt dit.

Derudover kan du lege med Synth Vocoder, hvor du kan manipulere syntetiserede lyde ved blot at synge ind i mikrofonen. Mikrofonen vil opsamle karakteristika fra din stemme, såsom dannelse af vokaler, og sende den information til Synth Vocoder, der former de syntetiske stemmer.

Vokalharmoni giver dig en bred vifte af vokaludtryk og muligheder, der kan nydes lige så meget derhjemme, som ude på de store eller små scener.

 

Ny Chord Looper

De nye panelknapper giver dig hurtig adgang til at optage eller afspille akkordsekvenser i realtid. På den måde kan du frigøre din venstre hånd, så du kan spille frit på hele klaviaturet, opbygge sektioner af en sang eller øve et svært musikstykke. Chord Looper gør det muligt for dig at gemme op til 8 akkordsekvenser i hver bank for nem adgang under din optræden.

Du kan både oprette et ubegrænset antal banker med dine egne akkordprogressioner eller blot vælge frit mellem en række af indbyggede presets.

 

Bluetooth

Med indbygget Bluetooth, kan du tilslutte din mobiltelefon eller tablet trådløst til Genos2, og du kan nu hygge dig med at spille til dine yndlingssange fra telefonen/tabletten eller endda optage alt, hvad du hører, ved hjælp af den indbyggede lydoptager.

 

HDMI-udgang til ekstern monitor

Tilslut din Genos2 til en ekstern skærm eller tv ved hjælp af den nye HDMI-port. Dette er en fremragende funktion, når du underholder en forsamling, holder en fest eller blot spiller helt for dig selv. Du kan øjeblikkeligt vise teksterne fra dine midi sange, så både du og alle i publikum kan se og synge med.

Desuden kan du også spejle displayet eller se et musik score, hvilket kan være meget nyttigt, hvis du spiller i en duo eller et band.

 

Midi-song-to-style

Med i købet af en Genos 2 får du også adgang til en gratis app, som løser en udfordring mange musikere har bakset med gennem tiderne – nemlig muligheden for at kunne genbruge sine gamle, dyrt købte og gennemarbejdede midifiler, når man anskaffer sig et nyt arrangementskeyboard.

Med den nye Midi-Song-To-Style app kan du nu overføre dine gamle midifiler til appen, som konverterer dem, så de også kan bruges på Genos 2. På den måde kan du fortsætte med at bruge dine gamle midisange, men nu blot med de lækre lyde fra Genos 2, og du kan stadig redigere i dem ned på spor-niveau.

 

USB-audio interface

Fantastisk ny funktion til at dele din optræden med dine venner eller til indspilning i høj kvalitet. Det nye USB Audio Interface tillader studiekvalitetslyd at blive optaget ved brug af hvilken som helst DAW eller Rec'n'Share-appen med blot et enkelt USB-kabel. Hvis du ønsker at optage en video af din optræden og dele den på platforme som YouTube og TikTok, er Rec'n'Share vejen frem. Tilslut Genos2 til din smartenhed og optag både video og lyd samtidigt for at fuldende din video.

 

Udvid med flere lyde og stilarter

Genos2 inkluderer udvidelseshukommelse, hvilket betyder, at nye lyde og stilarter kan tilføjes i fremtiden. Ved blot at registrere din Genos2 kan du downloade DX7 Voice Pack, der tilføjer til de forudindstillede stemmer og fuldender samlingen af 128 originale stemmer fra DX7.

Udover eksklusive udvidelsespakker til Genos2 er der allerede en voksende samling af gratis lyd- og styleudvidelsespakker at vælge imellem. Disse pakker giver alt lige fra nye lyde, stilarter, One Touch-indstillinger til multipads, så du kan tilpasse indholdet på din Genos2.

 

Tilkøb til dette produkt
32,499.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Tilfredshedsgaranti: 30 dages returret
Varenr.:YM-GENOS2

Beskrivelse

 • FSX-klaviatur med 76 tangenter med touch-respons og forbedret aftertouch
 • I alt 1.990 lyde, 800 stilarter og 75 tromme/SFX-kits
 • Nu også med FM-synthesizer tonegenerator og den legendariske DX7 lyd
 • Forbedrede klaverlyde
 • Nye Ambient trommer
 • Ny Style Dynamics Control
 • Ny 9 tommer TFT farve touchskærm LCD med antirefleksion og mere lys
 • Lys i de programerbare knapper og fadere
 • REVelation Reverb fra Steinberg
 • Akkord looper så du kan have begge hænder fri til improvisation
 • Bluetooth
 • HDMI-udgang til visning af sangtekster på ekstern skærm

 

Dit næste mesterværk

Det er altid spændende, når Yamaha lancerer en ny topmodel indenfor kategorien arrangementskeyboards, fordi – hvad kan de efterhånden gøre større og bedre på sådan en!? Men, igen har de fundet på både nye, lækre og særdeles brugbare features, som på alle tænkelige måder udfordrer grænserne for, hvad vi kan forvente fra en topmodel indenfor workstations. Alt sammen pakket sammen i en pakke, som hedder, Genos 2.

Du har, som altid i en moderne workstation, adgang til et næsten urimeligt stort antal lyde, stilarter og trommesæt, men nu får du så også en ekstra tonegenerator med, som giver dig adgang til en helt ny verden af lækre synthesizerlyde, som dem vi husker fra den legendariske Yamaha DX7.
Yamaha har også tilføjet endnu flere kræfter til den vigtige effekt-del af Genos 2, samt gjort brugerfunktionaliteten endnu bedre – blandt andet ved at anvende lys i vigtige kontrolknapper samt montere en stor og ekstra lysstærk 9” touchskærm som danner udgangspunktet for let styring af Genos 2.

Du får 75 indbyggede trommesæt med endnu mere autentisk og lækker lyd, Chord Looper funktion, som giver dig friheden til at bruge begge hænder på hele klaviaturet, mens den valgte stilart selv skifter akkorder. Bluetooth, så du kan streame lyd fra dine Bluetooth enheder til Genos 2 samt HDMI-udgang, så du kan vise sangtekster på en ekstern skærm – enten til dig selv eller til publikum. Style Dynamics Control, som giver dig mulighed for at skrue op og ned for dynamik og energi i dine stilarter og en hel masse andet.

Generelt er der skruet op for alt på den nye Genos 2 – dit nye mesterværk

 

Mere end 1900 lyde og 800 stilarter

Med over 1900 stemmer af højeste kvalitet og 800 stilarter med One Touch Settings, er du dækket godt ind i stort set alle tænkelige musikgenrer, og du vil hurtigt blive inspireret til at spille alt din yndlingsmusik og til at skabe nye musikalske ideer og kompositioner.
Over 200 af de indbyggede stilarter er helt nye i forhold til de tidligere modeller fra Yamaha, og desuden er alle eksisterende stilarter fuldt opdaterede med nye lyde og effekter. Herunder naturligvis lyde fra den nye FM-tonegenerator, de nye og meget forbedrede Ambient trommelyde samt Style Dynamics funktionen. Resultatet er high-end lyd og intelligente og inspirerende stilarter.

Klaverlyden har ofte høj prioritet blandt vores kunder, så på Genos 2 har Yamaha ikke blot tilføjet nye klaverlyde, men også forbedre de eksisterende klaverer til en mærkbar bedre kvalitet. CFX, som er Yamahas flagskibs flygel, har nu f.eks. flere dynamiske lag via en langt bedre og mere omfattende sampling. Derudover kan du nu også vælge et Character Grand Piano, som er et tysk flygel fra 1980'erne, der er meget velindspillet, og giver en lyd, der passer perfekt til pop- og jazzmusik.
U1 Upright, som er Yamahas topmodel indenfor opretstående klaverer, er blevet finjusteret til at give en moderne klaverstil til moderne musik, og hvis det er en mere filmisk lyd, du leder efter, kan du f.eks. prøve det nye Felt Piano.

Genos 2 stiller lyden af næsten ethvert tænkeligt instrument til rådighed for dig, og med et udvidet udvalg af etniske instrumenter også, dækker Genos 2 snart den fulde orkestrale palette.
Der er altså næsten ingen begrænsninger for, hvilke instrumenter du kan spille med i Genos 2, og med dens mange kræfter og overskud, kan du gøre det med en kvalitet og realisme, som er utrolig.

 

Nu også FM-syntese med legendariske DX7 lyde

For første gang i et arrangements-keyboard har Yamaha valgt at bruge en dual engine tonegenerator, som ikke bare bruger AWM-teknologi, men nu også FM-syntese.

FM har en rig, dynamisk lyd og er især kendt fra Yamahas legendariske synthesizer, DX7, som jo nok er det enkeltstående instrument, der i højeste grad definerede lyden af 1980'erne. De ikoniske DX7 presets og en række nye, moderne FM-stemmer er integreret i mange af stilarterne og One Touch-indstillingerne, så de er tilgængelige ved blot et enkelt tryk på en knap.

 

Ambient trommer

Med de nye Ambient trommer og ved hjælp af en enkelt Live-controller kan du hurtigt skifte fra en kraftig, tør, og meget direkte trommelyd til en større ambient trommelyd med mere rumklang, hvilket vil give dig nærmest uendelige muligheder med forskelligt lydende stilarter.
Trommer har ofte en meget stor rolle i de forskellige stilarter, og vil påvirke det komplette lydbillede markant, så at du får så stor kontrol over trommelyden med de nye Ambient trommer, er en vigtig opgradering, der for alvor kan forbedre din sound.

 

Revelation Reverb

Vi er efterhånden blot vante til, at der er rumklang til rådighed i vores musikgrej, og de fleste af os ligger måske ikke så mange tanker i dét. Men i et keyboard som Genos 2, bruges rumklang både på de enkelte lyde, i stilarterne, i MIDI-sange, multipads og i mikrofonindgangen, hvilket er grunden til, at introduktionen af REVelation Reverb fra Steinberg i Genos 2 er så stor en forbedring.
REVelation har ekstremt høj opløsning, hvilket resulterer i en flot og naturlig rumklang, der gør det til den perfekte partner for et arrangementskeyboard. Her skal rumklangen nemlig fungere på tværs af et bredt udvalg af lyde, stilarter og endda vokaler.

 

Style Dynamics Control

Endnu en af de nye funktioner i forhold til arrangementskeyboards er Style Dynamics Control. For første gang kan du nu justere energien og dynamikken i både alle de indbyggede stilarter, men også i dine egne brugerstile, ved hjælp af en simpel Live-controller. Så uanset om du vil have dit backing-band til at spille på et blødt pianissimo-niveau, et kraftigt fortissimo-niveau eller noget derimellem, er valget nu dit – let og hurtigt.

 

Stort, lyst og klart display

I centrum af brugerfladen på Genos 2 finder du den store 9-tommer touchskærm, der både er meget lysstærk og inkluderer en antirefleksbelægning. Under displayet kan du vælge mellem lyse og mørke tilstande på skærmen, og uanset om du optræder indendørs, udendørs eller under scenebelysning, så vil skærmen på Genos 2 være tydeligt læsbare.

 

Knapper og fadere med lys

De programmerbare knapper og fadere er jo en både hurtig og praktisk måde at styre de mange parametre af din lyd og optræden på, så det er vigtigt, at du kan se dem under alle omstændigheder. Dette kan dog være utrolig svært, hvis du spiller i et mørkt miljø, hvilket Yamaha nu har taget konsekvensen af og har monteret Genos 2 med LED lys i de vigtigste kontroller og fadere. Desuden har Yamaha introduceret en ”Catch” funktion, som reducerer risikoen for utilsigtet betjening under optræden, markant.

 

Vokal harmonier

Du kan nemt anvende forskellige forudindstillede vokalharmonier på din sangstemme, og du kan tilføje harmonidele og effekter. Så uanset om du vil synge som en standard duet, en jazzet kvartet eller et stort kor, er valget helt dit.

Derudover kan du lege med Synth Vocoder, hvor du kan manipulere syntetiserede lyde ved blot at synge ind i mikrofonen. Mikrofonen vil opsamle karakteristika fra din stemme, såsom dannelse af vokaler, og sende den information til Synth Vocoder, der former de syntetiske stemmer.

Vokalharmoni giver dig en bred vifte af vokaludtryk og muligheder, der kan nydes lige så meget derhjemme, som ude på de store eller små scener.

 

Ny Chord Looper

De nye panelknapper giver dig hurtig adgang til at optage eller afspille akkordsekvenser i realtid. På den måde kan du frigøre din venstre hånd, så du kan spille frit på hele klaviaturet, opbygge sektioner af en sang eller øve et svært musikstykke. Chord Looper gør det muligt for dig at gemme op til 8 akkordsekvenser i hver bank for nem adgang under din optræden.

Du kan både oprette et ubegrænset antal banker med dine egne akkordprogressioner eller blot vælge frit mellem en række af indbyggede presets.

 

Bluetooth

Med indbygget Bluetooth, kan du tilslutte din mobiltelefon eller tablet trådløst til Genos2, og du kan nu hygge dig med at spille til dine yndlingssange fra telefonen/tabletten eller endda optage alt, hvad du hører, ved hjælp af den indbyggede lydoptager.

 

HDMI-udgang til ekstern monitor

Tilslut din Genos2 til en ekstern skærm eller tv ved hjælp af den nye HDMI-port. Dette er en fremragende funktion, når du underholder en forsamling, holder en fest eller blot spiller helt for dig selv. Du kan øjeblikkeligt vise teksterne fra dine midi sange, så både du og alle i publikum kan se og synge med.

Desuden kan du også spejle displayet eller se et musik score, hvilket kan være meget nyttigt, hvis du spiller i en duo eller et band.

 

Midi-song-to-style

Med i købet af en Genos 2 får du også adgang til en gratis app, som løser en udfordring mange musikere har bakset med gennem tiderne – nemlig muligheden for at kunne genbruge sine gamle, dyrt købte og gennemarbejdede midifiler, når man anskaffer sig et nyt arrangementskeyboard.

Med den nye Midi-Song-To-Style app kan du nu overføre dine gamle midifiler til appen, som konverterer dem, så de også kan bruges på Genos 2. På den måde kan du fortsætte med at bruge dine gamle midisange, men nu blot med de lækre lyde fra Genos 2, og du kan stadig redigere i dem ned på spor-niveau.

 

USB-audio interface

Fantastisk ny funktion til at dele din optræden med dine venner eller til indspilning i høj kvalitet. Det nye USB Audio Interface tillader studiekvalitetslyd at blive optaget ved brug af hvilken som helst DAW eller Rec'n'Share-appen med blot et enkelt USB-kabel. Hvis du ønsker at optage en video af din optræden og dele den på platforme som YouTube og TikTok, er Rec'n'Share vejen frem. Tilslut Genos2 til din smartenhed og optag både video og lyd samtidigt for at fuldende din video.

 

Udvid med flere lyde og stilarter

Genos2 inkluderer udvidelseshukommelse, hvilket betyder, at nye lyde og stilarter kan tilføjes i fremtiden. Ved blot at registrere din Genos2 kan du downloade DX7 Voice Pack, der tilføjer til de forudindstillede stemmer og fuldender samlingen af 128 originale stemmer fra DX7.

Udover eksklusive udvidelsespakker til Genos2 er der allerede en voksende samling af gratis lyd- og styleudvidelsespakker at vælge imellem. Disse pakker giver alt lige fra nye lyde, stilarter, One Touch-indstillinger til multipads, så du kan tilpasse indholdet på din Genos2.

 

Youtube thumbnail
Afspil
Youtube thumbnail
Afspil
Youtube thumbnail
Afspil
Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)