Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Strenge

Som enhver flittig ukulele-spiller ved, så skal man skifte sine strenge engang imellem, så ukulelen kan få nyt liv med friske ukulele-strenge.

16 vare(r)

Strenge til din ukulele

Nye strenge på en ukulele er som at få en helt ny og bedre ukulele. De friske ukulelestrenge giver ny lyd og klang på din ukulele, som også i kraft af sine nye strenge bliver lettere at stemme og holde stemningen på. Dét er, hvad nye strenge kan gøre ved din ukulele!

Ukulele-strenge

Hos DanGuitar.dk sælger vi masser af ukuleler og vi har flere kolleger, som selv spiller ukulele. Det med nye strenge på ukulele kender vi derfor alt til, og vi har også altid et stort sortiment af nye ukulelestrenge på lager. Vælg et sæt ukulele-strenge, og så er resten op til dig!

Hvilke strenge til min ukulele?

Det er heldigvis slet ikke så svært at vælge nye strenge til din ukulele. Du skal bare vide, om det er en tenor-, sopran-, bas- eller koncertukulele, du har, og så kan du bare vælge de rigtige, nye strenge fra vores varelager, hvor der altid er masser af ukulelestrenge at vælge imellem. Med tiden vil du selv danne dig en god erfaring for, hvilke strenge du foretrækker på din ukulele, men hvis du er i tvivl om valget af ukulelestrenge, bliver vi her på DanGuitar.dk altid glade for at kunne give kunderne gode råd om valg af strenge til ukulele.

Sådan skifter du strenge på din ukulele

Når du skal have nye strenge på din ukulele, så er det en god idé at notere dig, hvordan de gamle sidder fast. Det er noget med at lave en løkke af strengen gennem hullet på ukulelens stol og så sno den nye ukulelestreng nogle gange igennem løkken ligesom på en spansk guitar.

Derefter trækker du din nye ukulelestreng op til ukulelens hoved og stemmeskruerne, hvor du gør den fast til den stremmeskrue, som passer til den streng på din ukulele, som du lige har gjort fast nede ved stolen. Vær undervejs opmærksom på, om der er forskel på ukulelestrengene, for så skal du selvfølgelig følge pakkens anvisninger. På de fleste ukuleler stemmer stregene i G, C, E og A. Du kan med fordel besøge vores blog her på DanGuitar.dk og bruge søgefunktionen for at finde vores artikel om "sådan stemmer du din ukulele", når du har sat nye strenge på din ukulele!