Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Rem

Man bliver hurtigt afhænging af at spille med rem til sin ukulele. En ukulelerem er en dejlig og billig investering i komfort og ergonomi, når du skal spille på din ukulele.

0 vare(r)

Ukulele-rem

En ukulele er ikke verdens største eller tungeste instrument, men selvom den er let og billig, skal der jo passes godt på den og her kommer remmen til ukulele ind i billedet. Der er også en anden enorm fordel ved at spille med rem til sin ukulele, og det er, at man bedre har både hænderne og opmærksomheden fri til rent faktisk at koncentrere sig om at spille ukulele, når man spiller med rem.

Derfor skal du spille med rem til din ukulele

Det er dejligt at have hænderne fri og blot skulle spille på ukulele i stedet for både at skulle forme toner og akkorder samtidig med, at hænderne også skal holde instrumentet i den rette position. Alt det undgår man med en rem til ukulele, og så er man også fri til at danse, hoppe og springe, mens man spiller, når remmen holder styr på ukulelen.

Hvilken rem til ukulele?

En god rem til din ukulele er normalt konstrueret sådan, at remmen griber fat i det nederste af klanghullet og danner en løkke, som du skal have om halsen, når du bruger remmen sammen med din ukulele. Sådan er en ukulele-rem lavet, fordi en ukulele ikke er særligt stor og derfor også skal udstyres med en rem, som matcher ukulelen i størrelse og i konstruktion.

En ukulelerem er billig

Det siger næsten sig selv, at en ukulele-rem ikke er særligt stor, og at materialeforbruget i en rem til ukulele derfor er til at overse. Derfor kan vi her hos DanGuitar.dk også altid være billigst, når det kommer til ukuleleremme - vi har også en rem til din ukulele!