Loading

Keyboardbænk

I denne kategori finder du vores keyboard-bænke. Her kan du sammenligne vores bænke og skamler til keyboards o.lign. Vi har altid flere typer af stole, bænke og skamler tll keyboards på lager. Du kan se de forskellige keyboard-bænkes kvaliteter og farver herunder.

3 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

3 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Det er vigtigt at have en behagelig keyboardbænk, der er indstillet i den korrekte højde for at få den korrekte kropsholdning, og dermed den rigtige spilleposition. Hvis du stadig bruger en køkkenstol eller en tilfældig skammel med en telefonbog på, så er det på tide at blive seriøs, og anskaffe dig en keyboardbænk.

 

En god måde hvorpå du kan tilegne dig en behagelig bænk, uden at den optager alt for meget plads i dit hjem, er med en af vores sammenklappelige modeller. Grundversionerne har et komfortabelt polstret sæde, og kan højdejusteres, men vi har også keyboardbænke med tykkere sædepude og højere vægtkapacitet. Disse bænke er gode til turne, fordi de er komfortable og særdeles solide.

 

Uanset om du har brug for en behagelig og solid keyboardbænk, der hurtigt kan foldes og stuves af vejen, eller du foretrækker en mere traditionel klaverbænk, så har vi et stort udvalg af keyboardbænke, som du kan vælge imellem.