Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Pickupper

Du finder her vores kategori med guitar-pickupper. Der er forskellige guitarpickups til el-guitarer og til akustiske guitarer. Vi står selv for importen af disse guitar-pickupper og kan derfor tilbyde guitar-pickupper i høj kvalitet til meget billige priser.

37 vare(r)

Med en pickup i din guitar eller bas kan du tilslutte dit instrument til en forstærker, og forstærke lyden, så du kan spille højere, så du kan spille sammen med andre i et band, eller formidle din musik til et større publikum.

Der findes næsten ikke det instrument der ikke kan forstærkes med en pickup. Akustiske guitarer kan forstærkes med kontakt pickupper eller piezo pickupper, mens elektriske guitarer og basser bruger magnetiske pickupper, som findes i mange forskellige størrelser og typer.

Pickupper til akustisk guitar

En pickup til akustisk guitar er oftest en piezo elektrisk pickup, som fanger vibrationerne fra strengene, og laver et elektrisk signal, som forstærkeren kan forstå. En piezo pickup skal bygges ind i guitaren, og kræver en lille forforstærker, som man som regel monterer i guitaren. Hvis man ikke ønsker at montere pickuppen i guitaren, kan man i stedet vælge en kontakt pickup, som man kan sætte på guitaren, når man skal bruge en pickup.

Pickupper til el-guitar og el-bas

Pickuppen til den elektriske guitar eller bas er umiddelbart en meget enkel konstruktion. Den består af fire, seks, eller nogen gange flere magneter, som er omviklet med kobbertråd. Når strengene sættes i bevægelse, producerer pickuppen et elektrisk signal, som pickuppen sender videre til en forstærker.

Den elektriske pickup er næsten 100 år gammel, og har igennem årene gennemgået en rivende udvikling. I dag findes der mange forskellige pickupper. Så du i dag kan vælge imellem passive eller aktive pickupper, single-coil eller humbucker pickupper eller keramiske eller alnico pickupper. Hvilken pickup man vælger afhænger af hvilken type guitar man har, og hvilken lyd pickuppen skal have.

Pickupper hos DanGuitar

Hos DanGuitar har vi mange forskellige pickupper. Vi har både letanvendelige kontakt pickupper til akustiske western og spanske guitarer, og piezo pickupper som vi kan bygge ind i din guitar, hvis du ikke vil gøre det selv. Vi har forskellige humbucker og single-coil pickupper til din el-guitar, og skal din el-bas have en ny pickup, så klarer vi også dette. Hvis du har spørgsmål til en pickup, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.