Loading

Volume

Mange musikere tænker ikke over mulighederne med en god volumenpedal, men den kan både være en fed effekt og en god hjælp til at undgå feedback eller fremhæve din guitar yderligere under en solo.

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Når man tænker på alt det udstyr, der kan befinde sig på et pedalboard, så er volume-pedalen måske ikke det mest spændende stykke udstyr.

Du tror måske, at alle volume-pedaler fungere på samme måde, men der er et overraskende stort antal variationer. Mange pedalproducenter har lagt et stort arbejde i at justere niveaukurven for, at skabe en mere tilfredsstillende svulmeeffekt, således at volume-pedalen bliver mere intuitiv og musikalsk at arbejde med i forhold til den mere simple lineære niveaukurve. En anden nyttig egenskab som nogle volume-pedaler er udrustet med, er muligheden for at indstille din minimumsvolumen. Denne mulighed gør det lettere at bruge pedalen til at nå et max niveau, og falde tilbage til din normale lydstyrke uden risiko for, at skyde over mål og reducere lydstyrken helt. Nogle pedaler giver dig også mulighed for, at vende effekten, så lydstyrken falder, når du bevæger pedalen fremad. Volume-pedaler kan være meget mere end simple op og ned potentiometre.

DanGuitars sortiment af volume-pedaler indeholder også pedaler, der kombinerer volumen med andre effekter. For eksempel kan mange af vores volumen-pedaler også fungere, som en ekspression-pedal til multi-effektprocessorer, modelleringsforstærkere og filtre. Dette er en god måde, hvorpå du kan spare plads på dit pedalboard. En af de mest populære kombinationseffekter er volumen parret med en wah. Der er så mange variationer af dette koncept, at de kan udgøre en pedalkategori i sig selv.

Listen over funktioner på volume-pedaler fortsætter med ekstraudstyr som tunerudgange, buffer, integration af piezo -pickup, optiske kredsløb og passiv elektronik. Hvis du leder efter en bestemt, så ring til os. Vi er klar til at hjælpe.