Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

DVD'er

En god måde at lære at spille guitar på, kan være at anskaffe sig en DVD med tilhørende bog om guitarspil. Hvis du følger instruktionerne på DVD'en og i bogen, kommer du godt afsted med dit guitarspil. Du kan pause og spole i DVD'en, og dermed lære at spille guitar i dit eget tempo. Vi har et bredt udvalg af DVD'er med guitar-undervisning. Der er noget på alle niveauer og i alle genrer. Er du nybegynder, kan vi anbefale denne guitar-DVD: Lær at spille guitar med Ole Kibsgaard - DVD

2 vare(r)

En af de mest populære og effektive måder hvorpå man kan øge sine færdigheder eller lære nye færdigheder på sit instrument er gennem instruktions dvd'er.

DVD’er er en fantastisk læringsplatform, fordi de benytter sig af flere former for indlæring på samme tid. Vi har alle en visuel, en lyd- og en taktil indlæringsevne. Dvd'er indbringer alle disse tre elementer sammen. Så ved at du ser, hvad instruktøren laver, hører dem forklare begreberne og spiller og lærer sammen med DVDen. Vil du hurtigere kunne mestre dit instrument.