Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Venstrehånds spansk guitar

Spansk, klassisk eller en guitar til at synge og spille rundt om lejrbålet? Her er udgaverne til dig, der helst vil bruge venstre hånd

13 vare(r)

Til dig, der er venstrehåndet eller bare føler det mest naturligt at spille med venstre hånd. Du skal skal naturligvis også have mulighed for at købe dig en spansk guitar til din venstre hånd, og det får du heldigvis hos DanGuitar.dk. Vi har lageret fyldt med spanske guitarer og meget andet godt, og der er også en spansk guitar til dig, som spiller med en anden hånd, end flertallet måske gør.

Er en spansk guitar kun til klassisk musik

Du kender selvfølgelig den bløde lyd af en spansk guitar, som kærtegner dine øregange. En spansk guitar kan - til både venstre eller højre hånd - meget mere, end du tror. Først og fremmest er det let at spille på til begynderen, men især den erfarne guitarist vil kunne få en flerhed af klange ud af sådan et instrument, som en spansk guitar er.

Hvad kan en spansk guitar til venstre hånd

Ja, det giver jo sig selv, at den skal spilles af venstrehåndede guitarister, men dermed er alt ikke sagt. Du kan spille alt på en spansk guitar, og den er både til klassisk musik, fællessang, flamenco og pop. Den spanske guitar spiller godt både rundt om lejrbålet og til fællessang, og den er let at have med til undervisning.

Bløde strenge og et fladt gribebræt

En spansk guitar til venstre hånd er super god både til både begynderen og den erfarne guitarist, hvad enten guitaristen er begynder eller ej. En spansk guitar har et ret fladt gribebræt på forsiden af halsen og strengene er tykke og bløde, så den er let at spille på, for dig, som er begynder. Den flade hals og de blødere strenge giver samtidig mulighed for en stor variation i klangen af dit spil. Spiller du pop, flamenco eller klassisk musik, så giver den spanske guitar dig fuldt udbytte af din øvning på instrumentet.

En spansk guitar fås i forskellige materialer og træsorter med hver deres særlige kendtegn og lyd, men fælles for dem alle er, at en spansk guitar til venstrehåndede er utroligt let at spille på. Træsorterne kan både være mahogni, cedertræ eller andre varianter, som hver har deres egen karakter. Mange starter med at spille på en spansk guitar, hvorefter de måske forsøger sig med andre instrumenter, før de med ny viden igen vender tilbage til den spanske guitar, og her er det den venstrehåndede udgave, vi taler om. Så hvis du er venstrehåndet, er denne spanske guitar altså til dig!

Farver til venstrehåndede

Hos DanGuitar.dk bestræber vi os på, at du skal have samme valgmuligheder, som dine højrehåndede guitar-venner, så vi vil altid gøre vores bedste for at skaffe dig samme mulighed for valg af farve på din guitar som på højrehåndede modeller. Vi yder altid vores bedste for, at du skal have adgang til de samme farver og materialer på din spanske guitar til venstre hånd. Der skal være en venstrehåndet spansk guitar til alle.

DanGuitar.dk tænker på dig

Hvis du har brug for hjælp til at finde en spansk guitar til venstre hånd, eller hvis du har bøvl med guitaren, som du allerede har købt, så må du ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig med råd, vejledning og en god returret både via mail, chat eller telefon.