Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Tyma TD-28E western-guitar

  • Højkvalitets western-guitar
  • Med massivt torrefied dæk i sitka-gran
  • Bund og sider i massivt øst-indisk palisander (rosewood)
Læs hele beskrivelsen
9,999.00 DKK
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for leveringstid
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:TY-TD28E

Din guitar kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Beskrivelse

  • Højkvalitets western-guitar
  • Med massivt torrefied dæk i sitka-gran
  • Bund og sider i massivt øst-indisk palisander (rosewood)
  • Indbygget mikrofon system
  • Nyudviklet Double-V spande design
  • Leveres med D’addario EXP16 strenge påmonteret
  • Inklusiv kraftig transportkasse, capo, plektre og rem.

TD-28E er et eksklusivt og udsøgt instrument, som belønner sin ejer med en smuk og afbalanceret klang samt en helt exceptionel volume og spilbarhed. På TD-28E har Tyma anvendt nye design principper og konstruktions metoder, som løfter TD-28E op i en højere klasse. Bl.a. er TD-28E konstrueret med Tyma’s nye Double-V spande design, som gør dækket på TD-28E væsentligt mere smidigt, mens dækket på TD-28E er behandlet med Torrefaction.

Torrefaction er en proces, hvor træet opvarmes til en lav temperatur i et iltfrit miljø, hvilket reducerer urenheder i træet, og resulterer i vægttab og øget stivhed. Processen producerer en kemisk reaktion i træet, som er meget lig den proces, som træ gennemgår, når det bliver tørret i årtier. Slutresultatet er et ekstra resonant letvægtsdæk, der frigiver en tone, som er meget lig den tone, man får fra en gammel guitar, der er blevet elsket og spillet på i årevis. Tonen i en torrefied top er imponerende, og når den er parret med palisander på bund og -sider, resulterer det i en guitar med ekstra meget anslag, projektion og varme. Hals/krop samlingen er også ny, og giver en mere ensartet hals, som føles behagelig hele vejen op af gribebrættet.

TD-28E er bygget med massivt sitka-grandæk, sadel og bro i ben, og en flot højglans lakering. Bund og sider er udført i palisander (rosewood), mens dækket er konstrueret med det Double-V spande design, som vi omtalte ovenover. Western-guitaren udmærker sig ved sit massive Sitka-grandæk. Sitka-gran udmærker sig ved sit flotte udseende, og en særdeles overtonerig og balanceret klang, som egner sig lige godt til fingerspil, akkord eller solo spil.

Tyma TD-28E leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen samt en akustisk mikrofon, som Tyma monterer i klangkassen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Din guitar kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)