Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Winders

En guitar-winder gør det nemt for dig at sætte strenge på din guitar. Guitar-winderen skal blot sættes på en stemmeskrue, så kan du nemt og hurtigt stramme strengen ved at dreje håndtaget.

4 vare(r)

Winder til strenge, string winder eller strengewinder... Du kan få lige dén, som passer til dit behov og din guitar hos DanGuitar.dk.

Dreje på stemmeskruer

En winder er et redskab, som du bruger til at dreje stemmeskruerne på din guitar, når du har behov for at vikle strengene af eller stramme dem op i forbindelse med et strengeskifte eller en justering af guitaren. De fleste winders eller "string winders" kan bruges til både akustiske guitarer, til el-guitar eller til din akustiske guitar, uden at der er nogen forskel på strengewinderes form og funktion.

Hjælp til at skifte guitarstrenge

Hvis du også keder dig bravt, når du skifter guitarstrenge, så er du bestemt ikke alene. Men med en strengevikler eller winder bliver arbejdet meget lettere, og du risikerer ikke så let at blive træt i underarmene eller fingermusklerne, før du er færdig med at dreje på alle stemmeskruerne. Det gælder især, hvis du har flere guitarer, som du skal skifte strenge på i én postgang, og i det tilfælde er winderen helt uundværlig! Det kan nemlig godt blive til ret mange stemmeskruer, som skal roteres i vildskab, før du er færdig med operationen!

String windere til akustisk guitar

De fleste string winders eller strengeviklere har en lille slids i hovedet, som du kan bruge til at løsne baronerne på din akustiske guitar uden at ridse eller beskadige stolen, når du skal skifte strenge. Vi kender alle det med, at sådan en baron kan sidde urimeligt godt fast og ikke være til at lirke ud i forbindelse med et strengeskifte. Og så er det jo rart at have en god winder til lige at løfte både opgaven og baronen og derved gøre det hele lettere ved at løsne guitarbaronerne, så strengeskiftet kan gøres hurtigt og overstås.

Strengewinder til boremaskine

Ja... Du kan naturligvis også få en string winder til at sætte på en boremaskine, når du skal skifte dine strenge, fordi hvis du har guitarer nok, så bliver det til hårdt arbejde at dreje på alle de stemmeskruer, før du er færdig! Sådan et værktøj til strengeskift hedder et winder-hoved, og det er faktisk et utroligt praktisk og billigt stykke tilbehør til guitarerne i din samling. Din el-boremaskine ligger jo alligevel fuldt opladet og klar lige i nærheden af din arbejdsstation, hvor du skifter strenge, så hvorfor ikke benytte dig af den sammen med et winder-hoved?

Din nye winder

DanGuitar.dk har naturligvis også winderen til dig og din guitar. De fleste af dem er universalwindere, som kan anvendes til alle slags guitarer, og de vil hver især berige din hverdag på måder, du ikke havde troet, at det var muligt.