Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Switch

Brug en A/B til at skifte mellem forskellige guitarforstærkere, pedaler eller mellem mixerpult eller forstærker. Mulighederne er uendelige, og pedalerne er gode!

20 vare(r)

Brug en A/B til at skifte mellem forskellige guitarforstærkere, pedaler eller mellem mixerpult eller forstærker. Mulighederne er uendelige, og pedalerne er gode! Vil du have mere udbytte af dit udstyr, så fører DanGuitar et stort udvalg af fodkontroller og switch pedaler, der kan frigøre dine hænder, og lader dig udføre forskellige handlinger med din fod. Hvilken handling pedalen udfører afhænger af, om pedalen er en momentær pedal eller en latch pedal. En momentær pedal aktiverer handlingen, når den trykkes ned, og deaktivere handlingen, når pedalen slippes igen. Mens en latch pedal aktiverer handlingen, når den trykkes ned for først at deaktivere handlingen, når den trykkes ned igen.

 

Mange af vores switch pedaler er ekspression pedaler, hvilket betyder at de kan bruges til at styre et bestemt aspekt af lyden, oftest gain eller volumen. Men du kan også bruge den til at styre andre parametre, såsom delay level eller modulation. Disse kan bruges med keyboards, effektprocessorer og guitarer.