Loading

Preamp

Preampen i pedalform er en let og praktisk mulighed i flere sammenhænge, der giver dig mulighed for at tilslutte din guitar direkte til PA anlæg eller mixer.

6 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

6 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En preamp pedal er et væsentligt stykke udstyr, som kan redde dig ud af en krisesituation, forbedre din lyd, og spare dig for en masse besvær.

Preamp pedalens opgave.

En preamp pedal er beregnet til at udføre den samme funktion, som forforstærkeren i en forstærker. Den skal behandle dit instruments signal på en sådan måde, at det kan gå ind i en effekt forstærker, hvor signalet efterfølgende forstærkes op til et signal, som kan føde højttalerne med det signal de skal bruge, for at producere lyd.


Preamp til guitar

Preamp pedalens egenskaber og funktioner gør den til et uundværligt stykke udstyr, som du kan anvende i mange forskellige situationer. Preamp pedalen er et fantastiskt værktøj til, at forme og skabe en god guitarlyd. Ved at placere en preamp pedal foran en forstærker kan preampen fungere som et toneformnings værktøj, som kan give dig en klarere og mere defineret lyd. I forbindelse med overdrive, distortion, reverb og delay pedaler kan preamp pedalen ligeledes være med til, at forme lyden og give dig et effektsignal, som er mindre mudret.

En preamp gør dig mere mobil (og lettere)

Mange preamp pedaler er udrustet med forstærker emulering, hvilket gør det muligt, at bruge en preamp pedal til, at forbinde din guitar og pedalboard direkte til et højttaler-anlæg eller studio lydkort. Helt uden brug af forstærker. Med en god preamp kan du således blive mere mobil og fleksibel med hensyn til, hvilket grej du skal slæbe med dig, og hvis uheldet skulle være ude, og din forstærker er stået af, så har du altid en løsning, du kan falde tilbage på.