Loading

Øvrige effekter

Chorus effekter, distortion effekter, flanger effekter, tremolo effekter, compressor effekter. Hvis du kan nævne flere, så har vi sikkert også dem! Hvis ikke du kan finde din effekt i de andre effekt kategorier, så kan du finde dem under øvrige effekter.

10 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

10 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Din guitar vil blive rigtigt glad for nogle øvrige effekter ud over det mest normale, og så er det jo godt, at DanGuitar.dk har lageret fyldt med øvrige guitareffekter som chorus, flanger, kompression, sustain-pedal, kabinet-emulering eller diverse andre emuleringspedaler - sågar en sustainer, så tonerne bliver ved og får guitaren til at lyde som en violin eller en anden effekt. Mulighederne for effekter og pedaler er mange, og skal det være noget øvrigt ud over det gængse, så skal du selvfølgelig se dig for og lægge noget omtanke i valget af din effektpedal.

Det kan for eksempel være en pedal eller effekt, som emulerer - altså lyder og opfører sig som - en kendt eller klassisk forstærker eller overdrivepedal. De bedste reagerer nøjagtigt ligesom de originale udgaver af den forstærker eller effekt, som de emulerer og reagerer på dynamikken i dit spil eller selv små justeringer på drejeknapperne. Noget af det sjove ved emuleringspedaler er, at hvis eksempelvis knappen "drive" på den originale forstærker ikke har nogen særlig eller nævneværdig indvirkning på lyden, så skal den tilsvarende indstilling på effektpedalen selvfølgelig heller ikke have nogen stor effekt på lyden af din guitar, når man justerer på den på effektpedalen.

Øvrige effektpedaler

Andre effekter til din guitar kan - om guitaren så er elektrisk eller akustisk - give dig den guitarlyd, du søger. Savner du klang, dybde eller en skør og vild effekt, så er her kategorien for dig.

Pedaler til at øve sig

HUSK nu, at nyt eller godt grej som for eksempel nye, spændende og utraditionelle pedaler spiller en rolle i at få dig til at øve mere ved simpelthen at tilbringe mere tid med dit instrument, og på den måde bliver du faktisk en bedre guitarist af at sætte penge i øvrige effektpedaler. Og så behøver det ikke engang at være dyrt, for mange af de lidt mere "skæve" og sjove pedaler på området kan fås ganske billigt. Og måske er den vilde effekt, du lige har fået, det bedste øveredskab, du ikke vidste, at du manglede til dit guitarspil?