Loading

Børne-el-bas

Hvis du gerne vil undgå, at junior dropper baskarrieren efter 14 dage, er det vigtigt at finde det rigtige instrument fra starten. Et kvalitetsinstrument tilpasset barnets størrelse, gør det lettere og sjovere at komme godt i gang - og er en væsentlig faktor i forhold til at fastholde barnets interesse.

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Hvis du skal bruge en el-bas til dit barn, er det vigtigt, at gøre sig nogle tanker om, hvordan man finder den bedste børne-el-bas. Men hvordan ser basguitaren til børn så ud? Hvordan finder man el-bassen til netop sit eget barn? Læs med her, så klæder vi dig bedre på til at vælge den rigtige og bedste bas-guitar til netop dit barn.

Halsen på en el-bas til børn

En el-bas i fuld størrelse har en meget lang mensur - det vil sige, at halsen på el-bassen er - når den ikke er til børn - ret lang. Den slags er naturligvis ikke egnet til dit barn, så for at kunne lave en bas til børn, vælger man at lave den i lidt mindre format. Man siger, at bassens skala eller mensur er kortere for at gøre den lettere for børn at spille på, og for at få bassens stemmeskruer lidt tættere på resten af el-bassen og barnet.

Tonekontrol på en børne-el-bas

Bas-guitaren til dit barn er indrettet ligesom en bas i fuld skala. Det vil sige, at den oftest har de samme muligheder for at kontrollere og forme lyden i form af knapper til tonekontrol og lydstyrke, som almindelig elbas til voksne ville have. Børne-el-bassen ligner og lyder som enhver anden bas, og så er det i øvrigt ligegyldigt, om du kalder den en bas, el-bas eller basguitar til børn, for kært barn har jo som bekendt mange navne.

Bas-guitaren til dit barn

Hos DanGuitar.dk gør vi vores yderste for at give dig den bedste service og den billigste pris. Dét kombinerer vi med en god returret og service også efter, at du har købt børne-bassen. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp til valg af den helt rigtige el-bas til netop dit barn. Der kan godt være mange muligheder at forholde sig til, når du skal vælge sådan en børne-el-bas. Det er derfor, at vi hos DanGuitar.dk giver vores kunder en god returret.