Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Venstrehånds el-guitar

Venstrehåndede har ikke altid de samme muligheder, når det kommer til valg af elguitar. Men vi bestræber os på at gøre det så godt som muligt i vores sortiment. Derfor finder du her et bredt udvalg, hvor der er fokus på et attraktivt forhold mellem pris og kvalitet.

3 vare(r)

Det er ikke vanskelligere at spille venstrehånds elguitar

Hvis man er venstrehåndet, så er der ingen grund til at betragte det som en udfordring eller et handikap, når det drejer sig om at spille elguitar. Faktiskt er en lang række af musikkens dygtigste og nyskabende guitarister, venstrehåndede. Herunder Tony Iommi (Black Sabbath), Paul McCartney, Kurt Cobain, Dick Dale, Albert King og ikke mindst den største af dem alle, Jimi Hendrix. Derudover er der Michael Angelo Batio som er lidt en freak, da han både kan spille højre- og venstrehånds elguitar.

DanGuitar og venstrehånds elguitarer

Hos DanGuitar har vi altid bestræbt os på at have et godt udvalg af venstrehånds elguitar. Herunder gode og billige begynderpakker med venstrehånds elguitarer. Så hvis du er venstrehåndet, og hvis du gerne vil i gang med at spille elguitar, så har DanGuitar en venstrehånds elguitar, som du kan starte din rejse ud i elguitarens verden med.