Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Pakkeløsninger

Køb en komplet guitar-pakke eller en guitar-start-pakke, hvis du er interesseret i at få alt, hvad du skal bruge for at spille guitar. Vores guitar pakkeløsninger har de absolut bedste priser - så det er en perfekt løsning til dig, der skal i gang med at spille guitar.

38 vare(r)

Elguitar pakker til begynderen

Hvis du er nybegynder, som gerne vil i gang med at spille elguitar, eller hvis du er ude for at skulle købe en elguitar til en nystartet guitarist, så vil langt de fleste have det lidt svært med hensyn til, hvad man skal gå efter. Men du behøver ikke at have en baggrund som guitarlærer eller professionel elguitarist for at kunne vælge en god løsning hos DanGuitar. Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige start ud i elguitarens verden - også når du senere hen skal købe strenge, effektpedaler eller andre af alle de produkter, som vi tilbyder.

Gode Elguitar pakker hos DanGuitar

Vores elguitar pakkeløsninger skal ikke kun gøre det nemt for dig, der skal købe en elguitar. De skal også være så gode, motiverende og let spilbare, at du får de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spille elguitar. Vores elguitar pakker er sammensat af medarbejdere, der selv spiller elguitar, og der er lagt vægt på, at elguitarerne skal være nemme at spille på (så man ikke bliver træt i fingrene), og så skal elguitar pakkerne have et meget fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet – så det ikke bliver dyrt at købe en god begynder guitar. Vi gør alt, hvad vi kan for at alle skal kunne have råd til en elguitarpakke. Derudover skal vores pakkeløsninger indeholde alt det tilbehør, du skal bruge for at komme i gang med at øve sig med det samme - ikke mindst den vigtige og tidbesparende hjælper: stemmemaskinen! Så skal du nemlig ikke bruge de første 20 min af din øvetid på at stemme elguitaren.

Hvad en Elguitar pakke kan føre til?

Hos DanGuitar kan du købe en elguitar pakke for få penge, og hvis du har 20-30 minutter til at øve dig hver dag, så vil du efter et år kunne spille i band. Bliver du rigtigt grebet af det, så vil du efter nogle år kunne stå på en scene og spille for et publikum. Og så vil vi hos DanGuitar glæde os over, at det hele startede med en elguitar-pakke fra DanGuitar.