Loading

Tasker og kasser

Vi har i denne kategori samlet vores kasser og tasker til blæseinstrumenter. Vi står selv for importen af vores trompettasker, trompetkasser, klarinetkasser, fløjtekasser, fløjtetasker, saxofontasker og trombonetasker, så vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet til unikke billige priser. Så er du interesseret i en taske eller kasse til saxofon, klarinet, barytonhorn, eufonium, trombone, trompet eller fløjte så er du kommet til det helt rigtig sted.

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Om du spiller eufonium, saxofon, klarinet, kornet, sousafon, tuba, tværfløjte, piccolo-fløjte, trompet, flygelhorn, baritonhorn eller valdhorn, så har du brug for en dejlig taske eller måske ligefrem en kasse til transport eller opbevaring af dit blæseinstrument!

En taske til blæserne

Dit blæseinstrument fortjener en god og praktisk taske, til når du skal have det med ud hjemmefra. En taske er let og praktisk, og så kan den fås ganske billigt her hos DanGuitar.dk. En taske beskytter dit blæseinstrument og gør det let at tage ud i verden for at spille din musik. Ofte har en taske også en ekstra lomme eller to til mundstykker, fedt eller andet ekstraudstyr, som du kan tænkes at have med i tasken til dit blæseinstrument.

Blæseinstrument-kasse

En kasse er fast og solid i konstruktionen, og kassen beskytter dermed dit blæseinstrument bedst. Til gengæld må du selvfølgelig give køb på noget letvægt og fleksibilitet, for en kasse er ikke sådan lige at krølle sammen, men det er jo også derfor, at kassen beskytter dit blæseinstrument suverænt bedst!

En god kasse til dit blæseinstrument er god at have, for kassens beskyttelse af blæseinstrumentet mod både slag, stød og fugtpåvirkninger er bedre, end du kan beskytte dit blæseinstrument på anden vis. En kasse til dit blæseinstrument er fast og solid, og så giver kassen dig en tryg fornemmelse i maven, når du skal transportere eller opbevare blæseinstrumentet!

Billige tasker og kasser

Hos DanGuitar.dk gør vi alt, hvad vi kan for dit blæseinstrument, og dét inkluderer selvfølgelig også at have et godt udvalg af tasker og kasser på lager til blæseinstrumenter. Og så skal det jo helst være så billigt som muligt at få en taske eller kasse til dit blæseinstrument.