Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Caline

Caline Technology er et kinesisk firma, som har hovedsæde i Shenzhen City. Caline er en professionel elektronikvirksomhed, der har specialiseret sig i forskning, udvikling, fremstilling og markedsføring af digitale produkter. Herunder strømforsyninger af høj kvalitet og imponerende lydeffekter pedaler til guitar og bas.

Hvis du skal i gang med at opbygge en samling af effektpedaler - og dit budget er for begrænset til at du kan købe dyre boutique pedaler - så laver Caline både vellydende, og prisbillige alternativer, der giver dig mulighed for at opbygge et alsidigt pedalboard, som sagtens kan måle sig med pedaler fra de kendte mærker.

80 vare(r)

Caline ligger i Shenzhen, kina, og er et professionelt elektronikfirma, der specialiserer sig i forskning og udvikling, fremstilling og salg af effekt pedaler og strømforsyninger. Caline har siden 2018 opbygget et imponerende udvalg af effektpedaler, som gør det muligt for guitarister at erhverve sig nogle temmelig vellydende pedaler til uhyggeligt lave priser. Caline’s udvalg består dels af spændende og gennemtænkte selvudviklede pedaler, dels af berømte og velkendte designs, som Caline giver en ny vinkel. Med en pedal fra Caline kan du således få adgang til professionelle effekter, som du kan bruge til at opbygge et veludrustet pedalbræt uden at det behøver at koste særligt mange penge.

Caline startede oprindeligt i 2011, men det er først i 2018 at det begynder at blive rigtigt spændende. I 2018 får Caline fat i den amerikanske pedal guru Shane Perry. Perry og Caline begynder i fællesskab at udvikle det store udvalg af effektpedaler, som vi ser i dag. Caline pedalernes lidt gamledags og kantede kabinet design, og de uhørt lave priser, som pedalerne kan købes for, har gjort Caline til en producent, som der vil blive lagt mærke til.