Loading

Pedaltuner

En tuner i én eller anden variant kan man ikke undvære. I hvert fald ikke hvis man spiller sammen med andre musikere, og samtidigt gerne vil være sikker på at instrumentet føles ens at spille på hver gang.

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Leder du efter en tuner, som er hurtig og nemt at bruge? Så er pedal-guitar-tunere gode. De er fremragende til live koncerter og øvelokalebrug. Du skal blot tilføje pedaltuneren til din eksisterende pedalkæde, så er du klar. Pedaltunere har jack input og jack output ligesom dine pedaler. Deres største fordel er, at du kan stemme øjeblikkeligt, når behovet opstår, uden at du skal rode med kabler. En anden god funktion er pedaltunerens lyse skærm, som er designet til at gøre det nemt at stemme på en mørk scene.

Køb din pedaltuner fra os i dag

Vil du også være sikker på, at du får rigtig godt udstyr? At det tilbehør du køber, holder længe, og giver den ønskede effekt. Så har du fundet det rigtige sted! Vi hos DanGuitar er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi har lang erfaring og ved, hvilke produkter og mærker der er gode. Du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi tilbyder kvalitetsgaranti på alle produkter, som du kan købe her hos os. Vi vil have dig til at være glad! Og vi har også hurtig levering.