Loading

Kabler & stik

Hos os har vi lageret fyldt til randen med alskens kabler til de nødvendige foranstaltninger, når det ikke skal gå galt på scenen, mangle det sidste strømstik eller slet og ret have en for kort ledning. Alle disse unødvendige situationer kan du undgå, hvis du beslutter dig for at tage et nærmere kig på de mange forskellige varianter af kabler, hvor der nok skal være en eller flere, der passer til dine behov.

Behovet i højsædet

Alle typer af vores kabler leveres af HiEnd, der alle er leveringsdygtige i gode, solide kvalitetskabler. Vi har specialiseret os i at finde de rette produkter, der grundet vores egen import af kablerne - og for den sags skyld alle andre ting, du finder på vores hjemmeside - garanterer dig en billig pris på alle de forskellige varer.

Holdbare i længden

Vores inventar af kabler er kendetegnet ved deres holdbarhed, og vores bugnende lager af kabler indeholder uden tvivl en adapter, et løst stik, bas kabel, guitarkabel, højtalerkabel, jack stik, mikrofon kabel, phono kabel, ren kabel, speakon kabel, stagebox, XLR kabel og kabeltester, der passer til dine presserende eller kommende behov.

Musikerens lange ven

Musikeren må tit lide under problemer med at finde det korrekte kabel, men med vores priser og solide kabler, er det udelukkende en god investering at gøre sig, hvis man skal helgardere sig som musiker eller anden slags performer. Vi har det rette kabel til bassisten, guitaristen og forsangerens mikrofon bare for at nævne nogle.

Anlæggets nødvendighed

Vores mange kabler er ikke blot udfærdiget i solid kvalitet, men sælges også i forskellige længder, så du ikke er i tvivl om de kan nå. Holdbarheden er i top mens prisen er lav. Sammen med købet af et eller flere kabler hos os er du ikke alene garanteret et kvalitetsstik til lang tid fremover, du får også et behændigt hjælpemiddel til fremtiden.

Parat til omstilling

Hvem har ikke stået i den pinlige situation, hvor stikket ikke matchede indgangen, og man forgæves måtte opgive ævred. Med en af vores HiEnd adaptere vil du aldrig længere befinde dig i den triste suppedas, hvor stikket ikke kan indsættes den nødvendige indgang. Endvidere forhandler vi også adaptere til iPhone, så instrumentet kan indsættes direkte den vej.

Ingen løse ender

Ligger du inde med det rette kabel, men er stikket denne gang problemet? Eller vil du blot opbygge dig et nødvendigt arsenal i øvelokalet, så du slipper for uheldige situationer, hvor stikket ikke længere fungerer. Vores lager har forskellige løse stik, der alle garanterer en god lyd fra HiEnd, hvor du samtidig får den velkendte holdbarhed i produkter fra HiEnd.

Klar til test

Du skal heller ikke gå forgæves hos os, hvis du hellere ønsker en kabeltester til dine kabler. Hos os kan du købe en kabeltester, der er let at betjene, og kan anvendes på stort set alle kabler. Omnitronic har skabt en noget nær universal kabeltester, som du vil kunne få nærmere udspecificeret i vores produktbeskrivelse.

Her stikker det ikke af for dig

Som du sikkert allerede har fundet ud af, så er vi leveringsdygtige i kabler i mange afskygninger. Vores overordnede kategori vil vejlede dig videre til de andre underkategorier, hvor du vil kunne finde mange forskellige kabler. Mon ikke en af disse - eller en af vores adaptere eller kabeltestere - vil kunne imødekomme dine behov.

Kablerne til dig

Igennem vores givtige samarbejde med vores producenter og store import af varerne, kan vi tilbyde de bedste kabler på markedet til dig. Alle er udfærdiget i holdbar kvalitet, og sendes hjem til dig i løbet af 1-2 hverdage. Kan du ikke finde det rigtige kabel - eller har du spørgsmål til udvalget - er du altid velkommen til at kontakte os.