Loading

Batterier og strømforsyninger

Det klassiske problem med, at man er parat til at fyre den af med anlægget eller et andet batteridrevet apparat og så er batteriet dødt eller afladet, vil blive en saga blot med vores store udvalg af kvalitetsbatterier. Samtidig vil du også kunne investere i en batterioplader - lynlader - hos os, sammen med genopladelige batterier.

De mange bogstaver

Vi præsenterer dig for en kort vejledning til, hvad de enkelte bogstaver står for ved de forskellige batterityper (AA, AAA, B, C, osv), så du ikke behøver gå galt i byen ved købet af en pakke batterier. Vi har nogle af de billigste priser på batteriet, der er forårsaget af vores egen import af batterier og genoplader.

Pakke fuld af batterier

Vores forskellige udvalg af batterier leveres i indpakninger, der ofte er bestående af mere end et batteri. Dette gør det fordelagtigt for dig, at udnyttet vores billige pris og få tilsendt flere batteripakker i samme ombæring. På den måde skal du kun betale fragten én gang. Tøv ikke med at anskaffe dig de rette batterier til dine behov.

Klar igen

Hvis du vil spare dig selv for besværet med at skulle købe flere pakker i flere omgange for at holde gang i dit instrument og/eller anlæg, ville det måske være en idé at gøre dig tanker om at købe genopladelige batterier. Vi ligger inde med genopladelige batterier fra Sanyo, der vil levere ydeevne til dig i utallige timer. Studer vores lille medfølgende video om batterierne.

Hurtigladende performance

Sammen med de genopladelige batterier er det selvfølgelig alfa og omega, at du får fat i en genoplader. Sammen med vores hurtigladende genoplader fra Sanyo får du samtidig 4 stk. AAA batterier med i købet. Her vil du kunne påføre den nødvendige strøm til dine genopladelige batterier, så der vil blive mulighed for flere timers underholdning.

Sæt strøm til

Batteriernes historie fortaber sig i det uvisse, hvor rester fra forhistoriske batterier er dukket op gennem tiden. Batterier har været en nødvendig følgesvend ved de komponenter og dermed instrumenter, hvor strøm uden ledning til strømforsyning har været påkrævet. Vi har hovedsageligt valgt et samarbejde med Panasonic og Sanyo, som vi mener kan levere de batterier med den længste levetid og holdbarhed.

Tænk grønt

De genopladelige batterier fra Sanyo er konstrueret efter den nyeste teknik, der sikrer dig en ydeevne i flere timer, så du både skåner din økonomi og naturen. Alsidighed har også været fremhævet, når vi skulle finde frem til de rette producenter. De genopladelige batterier, du kan købe hos os, er skabt med henblik på anvendelighed i almindelige genopladere. Vi kan dog varmt anbefale en lynlader fra Sanyo med mange fordele i.

Vejledende rådgivning

Hvis vores detaljerede beskrivelse eller medfølgende video ikke er uddybende nok, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi har valgt selv at importere vores varer, så vi kan koncentrere os om at levere de bedste produkter til dig og yde den bedste service, hvorved du gerne skulle gå herfra med det rette produkt til dine behov.

De mange fordele hos os

Hos os skal du gerne herfra med den bedste vare. Derfor har vi gjort meget for at finde de rette producenter, vi ville samarbejde med. Dem, som kunne imødekomme vores skrappe krav, så vi kunne levere de bedste produkter lige til din dør inden der er gået 1-2 hverdage. Kan du ikke umiddelbart finde det rette produkt, kan vi givetvis finde frem til det sammen.